ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Αφίσες κατά των βουλευτών Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκαν και στην Αλεξάνδρεια (φώτο)

Αφίσες κατά των βουλευτών Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκαν και στην Αλεξάνδρεια (φώτο)

Οι αφίσες που έκαναν την εμφάνισή τους σε πολλές πόλεις της Βόρειας Ελλάδος και έχουν τα πρόσωπα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ με τη φράση «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;» εμφανίστηκαν και στην Αλεξάνδρεια.

Η φωτογραφία που παραθέτουμε παρακάτω είναι από την οδό Μ. Αλεξάνδρου. Απεικονίζονται πρόσωπα των βουλευτών Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Άγνωστο παραμένει ποιος τις κόλλησε όπως δεν γνωρίζουμε και πότε και από ποιους απομακρύνθηκαν.

Ίδιες αφίσες είχαν εμφανιστεί και στη Βέροια αλλά και στη Νάουσα.

Για το θέμα, ανακοίνωση είχε εκδώσει χτες και ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας.

Δείτε την εικόνα αλλά και την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας παρακάτω:

Ανακοίνωση Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ:

Τραμπούκοι  της ακροδεξιάς σε όποιον πολιτικό χώρο και αν βρίσκονται ενταγμένα, χθες το βράδυ, ανώνυμα ανάρτησαν αφίσες με τις φωτογραφίες των βουλευτών στην Ημαθία, Πιερία, Πέλλα και Χαλκιδική με προφανή λόγο να τρομοκρατήσουν τους βουλευτές ώστε να μην ψηφίσουν την συμφωνία των Πρεσπών.

Πάντα αυτοί οι “τύποι΄΄ δρούσαν στο σκοτάδι, πάντα με την κουκούλα, πάντα καλυμμένοι πίσω από τον όχλο, γιατί φοβούνται το φως, τον διάλογο και την δημοκρατία, προσπαθώνταςνα εκμεταλλευτούν πολιτικά κέρδη, με κύριο σκοπό την ανατροπή της εκλεγμένης  κυβέρνησης.

Τους ενημερώνουμε ότι όχι μόνο δεν τρομοκρατούν , όχι μόνο δεν πείθουν, αλλά φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα, γιατί η Ελλάδα  του 2019 δεν  είναι η  Ελλάδα της δεκαετίας του ΄60.

Μεγάλη ευθύνη γι΄αυτήν την κατρακύλα  και την προσπάθεια εκτροπής. φέρει  η ΝΔ με την στάση να καλύπτει  πολιτικά της  στελέχη  που στέλνουν απειλητικά μηνύματα. μέσω του αναπληρωτή εκπροσώπου τύπου της  Κ. Κυρανάκη ,  οποίος σχολιάζοντας αυτή την μεθοδολογία τρομοκράτησης στελεχών της κυβέρνησης, δεν  τηναποδοκιμάζει αλλά την δικαιολογεί ,  θεωρώντας την  ως“δικαίωμα και υποχρέωσή τους΄΄.

Σ΄αυτή την κοινωνία θέλει η ΝΔ να μας οδηγήσει. Σε μία κοινωνία εκφοβισμού, φασισμού , ξενοφοβίας και  ρατσισμού.  Όμως δικαίωμα και υποχρέωση μας, είναι να στηθούμε απέναντι  σ΄αυτή τη λογική, στην  οποία  θέλουν να  οδηγήσουν την χώρα.

Θεωρούμε υποκινητές και  ηθικούς αυτουργούς επίσης εκείνους  τους κύκλους που σε συναντήσεις τους, παρακινούν  συλλόγους να συμμετέχουν στην αντιδημοκρατική εκτροπή της χώρας, και χρησιμοποιώντας το χαρτί του υπερπατριωτισμού, σχεδιάζουν συλλαλητήρια στη Βέροια και “θερμά επεισόδια΄΄.

Καλούμε όλο το δημοκρατικό κόσμο, σε όποιο πολιτικό χώρο και αν βρίσκεται, τα πολιτικά κόμματα , την Τ.Α., τους μαζικούς φορείς να καταδικάσουν αυτή την συμπεριφορά και να αντιταχθούν σ΄ αυτές τις λογικές όχι μόνο φραστικά, αλλά δημιουργώντας ένα αντιρατσιστικό, αντιφασιστικό μέτωπο.

Ξεκαθαρίσουμε σ΄όλους ότι,  ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει  την μάχη με όλες του τις δυνάμεις στην κοινωνία, αποφασιστικά, μαζικά και δυνατά. Ταυτόχρονα  θα αξιοποιήσει  όλες τις δυνατότητες που του δίνουν οι νόμοι και το σύνταγμα της χώρας, για να στραφεί  κατά παντός υπευθύνου. Στηρίζουμε τους βουλευτές μας  στον ιστορικό τους ρόλο να ψηφίσουν την  Συμφωνία των Πρεσπών.

Τέλος καλούμε τις εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές  να παρέμβουν,  ώστε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι τόσο των αφισοκολλήσεων, του τυπογραφείου που εκτύπωσε τις αφίσες αλλά και εκείνων  που  παρακινούν τον κόσμο σ΄αυτές τις άθλιες, αντιδημοκρατικές, “θερμές΄΄ και βίαιες  πράξεις.

Η σιωπή είναι συνενοχή και συμμετοχή  Καμία ανοχή στον φασισμό

Γραφείο  τύπου

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  ΣΥΡΙΖΑ  ΗΜΑΘΙΑΣ

6 Comments

  • Πολύ πετυχημένες! Η φωνή της συνειδήσεως του Γένους, η πραγματική Εθνική Αντίσταση κατά των ξένων επιβούλων της εθνικής μας ανεξαρτησίας και των δοσιλόγων συνεργατών τους.

    Όσο για τις απειλές που εκτοξεύουν, μόνο γέλωτα προκαλούν. Εμείς είμαστε Έλληνες, η Σημαία μας σημαίνει «Ελευθερία ή θάνατος». Εδώ τα γκούλαγκ δεν έχουν πέραση, συντρόφια. Όποιος διανοηθεί να τα επιβάλει, θα έχει την τύχη των ηττημένων του ’49.

  • Απορώ τελικά πόσοι ακροδεξιοί – φασίστες υπάρχουν σε αυτόν τον ταλαίπωρο λαό; Και αν υπάρχουν τόσοι πολλοί γιατί συνεχίζουν και μας διοικούν οι (αριστεροί) δημοκράτες εθνοσωτηρες του λαού; Πραγματικά κάποια στιγμή πρέπει να βάλουμε όλοι μυαλό και την επόμενη φορά να σκεφτούμε καλά πριν ρίξουμε στην κάλπη τον επόμενο σωτήρα της χώρας.αν και δεξιός από κούνια, νιώθω τόσο αριστερά που δεν έχουν φθάσει ούτε στην επανάσταση της εφηβείας τους τα παλικάρια της Τσιπροπαρεας. Εύχομαι να καταφέρουν το καταστροφικό έργο τους, και αργότερα τα παιδιά τους να πληρώσουν το λογαριασμό. Γιατι σε αυτή την ζωή ο λογαριασμός αργεί αλλά όλοι τον πληρώνουν…

  • ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ……ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ…………

  • Καλά τολμάτε και μιλάτε ακόμη για την προδοσία της πατρίδας μου και χωρίς κουκούλα πολύ ευχαρίστως να σας κρεμάσω Δεν ντρέπεστε ανθέλληνες άθεοι………

  • τους εχετε ψηφηδει ; χαριτε τους

    • Το πρώτο κώμα* έπαιρνε +30 έδρες επί πλέον του ποσοστού του. Με τον νόμο Σκανδαλίδη, συναινούσης της ΝΔ, έγιναν +40. Έτσι έγινε ισχυρή η πρώτη μνημονιακή κυβέρνηση του Γιωργάκη. Με τροποποίηση Παυλόπουλου που είχε προηγηθεί, επειδή κατά το Σύνταγμα οι εκλογικοί νόμοι τίθενται σε ισχύ όχι από τις αμέσως επόμενες αλλά από τις μεθεπόμενες εκλογές, έγιναν +50, και έτσι προέκυψαν οι κυβερνήσεις Σαμαροβενιζέλων και Τσιπροκαμμένων. Ας μην ήταν η πριμοδότηση +50 εδρών στο πρώτο κώμα* τόσο μεγάλη, και θα σού ‘λεγα αν θα εξελέγοντο τόσοι πολλοί πρόθυμοι προδότες.

      * Σκόπιμος η ανοθρογραφία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *