ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl αυτήν την εβδομάδα

Το βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl αυτήν την εβδομάδα

Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ

Εκδόσεις: Petita Demas

Συγγραφέας: Simona Ciraolo

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

Σήμερα είναι τα γενέθλια της γιαγιάς. Είναι χαρούμενη όταν βρίσκονται όλοι εκεί για να την γιορτάσουν. Η μικρή εγγονή της όμως την παρατηρεί και αναρωτιέται γιατί μερικές φορές μοιάζει να είναι θλιμμένη ή ανήσυχη. Εκείνη της λέει πως ίσως φταίνε οι γραμμές στο πρόσωπο της, στις οποίες φυλάει τις αναμνήσεις της ζωής της. Η μικρή εγγονή της δεν την πιστεύει και αποφασίζει να μάθει την αλήθεια. Την ρωτάει λοιπόν ποια μνήμη φυλάει σε κάθε γραμμή του προσώπου της. Τι λέτε θα καταφέρει η γιαγιά της να τις θυμηθεί όλες;

Ένα βιβλίο που αφορά την τρίτη ηλικία. Ένα βιβλίο που εξηγεί στους μικρούς αναγνώστες, γιατί αλλάζει η όψη του παππού και της γιαγιάς καθώς μεγαλώνουν αλλά και γιατί υπάρχουν τόσες γραμμές στο πρόσωπό τους. Πλούσια εικονογράφηση, ιδιαίτερη ιστορία και πολύ προσεγμένη προσέγγιση θέματος. Ένα όμορφο βιβλίο που μπορεί να χαρίσει το κάθε εγγονάκι στην γιαγιά και τον παππού του.

Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Petita Demas.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *