ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Σούπερ διήμερο επιτυχιών για τον ΑΘΛΟ Αλεξάνδρειας! (φώτο)

Σούπερ διήμερο επιτυχιών για τον ΑΘΛΟ Αλεξάνδρειας! (φώτο)

Τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, όλα με τη δική τους σημαντικότητα, ήταν ο απολογισμός του διημέρου για την Ακαδημία Άθλος.

Η αρχή έγινε το Σάββατο το βράδυ με την ανδρική ομάδα να επικρατεί εκτός έδρας για το πρωτάθλημα της Β ΕΚΑΣΚΕΜ των ΑτρομήτωνΝ.Σάντας με τελικό σκορ 59-86.Οι νεαροί αθλητές του Άθλου αξιοποίησαν την δυνατή άμυνα, την ταχύτητα και το ταλέντο τους απέναντι στην μεγαλύτερη εμπειρία και σωματική δύναμη των αντιπάλων.

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου ήρθε η σειρά του Παιδικού τμήματος το οποίο στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Παίδων πήρε σπουδαία νίκη μέσα στην Βέροια, απέναντι στον βασικό αντίπαλο του ομίλου τον Φίλιππο Βέροιας με σκορ 35-71.

Το μεσημέρι της Κυριακής το Προμίνι (γεννηθέντες το 2006)πραγματοποιώντας πολύ ελπιδοφόρα εμφάνιση επικράτησε της αντίστοιχης ομάδας του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας σε ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε παρουσία πολλών φιλάθλων (γονέων και συγγενών) στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας. Η συγκεκριμένη ομάδα του ΆΘΛΟΥ αποτελείτε από παιδιά που έχουν αναπτυχθεί αθλητικά μέσα από το πρόγραμμα της Ακαδημίας το οποίο το παρακολούθησαν από το ξεκίνημα τους και έχουν φτάσει σε ένα υψηλό για την ηλικία τους επίπεδο.

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *