ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

“Αλέξη, φάε κάτι” το βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl αυτήν την εβδομάδα!

“Αλέξη, φάε κάτι” το βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl αυτήν την εβδομάδα!

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΑΛΕΞΗ, ΦΑΕ ΚΑΤΙ!

Εκδόσεις: Μεταίχμιο

Συγγραφέας: Άλισον Φαλκονάκη

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ ετών

Ο Αλέξης είναι ένα παιδί με μεγάλη φαντασία…ακόμη και στο φαγητό. Σκαρφίζεται ένα σωρό πράγματα για να μην φάει. Τι θα γίνει όμως όταν θα γίνει ψηλός σαν μια καμηλοπάρδαλη ή γενναίος σαν ιππότης; Μήπως τότε αρχίσει να γουργουρίζει η κοιλιά του;

Ένα βιβλίο φίλος τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς που δυσκολεύονται στην διαδικασία του φαγητού με τα παιδιά τους. Μια ιστορία που αντιμετωπίζει καθημερινά «προβλήματα» με τους πιο διαφορετικούς τρόπους. Το απλό και ελάχιστο λεξιλόγιο σε συνδυασμό με την πλούσια εικονογράφηση κάνει το βιβλίο κατάλληλο ακόμη και για μικρές ηλικίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *