ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Προτείνει να κλείσουν τα σχολεία λόγω γρίπης ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας

Προτείνει να κλείσουν τα σχολεία λόγω γρίπης ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας

Στο επίκαιρο θέμα της εποχικής γρίπης τοποθετήθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Διονύσης Διαμαντόπουλος.

Ο κ. Διαμαντόπουλος αναρωτιέται στην τοποθέτησή του μήπως αντί των μέτρων πρόληψης του Υπουργείου Παιδείας, θα ήταν πιο αποτελεσματικό να κλείσουν τα σχολεία για κάποιο διάστημα και τα μαθήματα να αναπληρωθούν τον Ιούνιο.

Διαβάστε την τοποθέτησή του κ. Διαμαντόπουλου:

Η εποχική γρίπη είναι σε έξαρση. Δεκάδες είναι οι καθημερινές απουσίες μαθητών, αλλά και πολλών εκπαιδευτικών με συνέπεια να καθίσταται αδύνατη η αναπλήρωσή τους σε επίπεδο νομού και να χάνονται έτσι πάρα πολλές διδακτικές ώρες. Το Υπουργείο Παιδείας έστειλε σε όλα τα σχολεία εγκύκλιο για τα μέτρα πρόληψης και περιορισμού του προβλήματος.

Μήπως όμως θα ήταν πιο αποτελεσματικό να έκλειναν τα σχολεία για κάποιο διάστημα με μεταφορά του χρόνου αυτού τον Ιούνιο; Δεν θα προστατεύαμε έτσι καλύτερα τη δημόσια υγεία και κυρίως την υγεία των μικρών παιδιών;

4 Comments

  • οι αναρμόδιοι είναι αρμόδιοι στην ανικανότητα επίλυσης των προβλημάτων στην χώρα.Κάπις.

  • Σοβαρέψου, ήσουν και δάσκαλος! Γρίππη* υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει κάθε χρόνο. Σωστές συνήθειες υγιεινής, καλή διατροφή και (λεφτά για) φάρμακα χρειάζονται. Κοιτάξτε να βρείτε ένα τρόπο να βάλετε σε τίποτε οικοτροφεία τα γυφτάκια, που δεν πλένονται καν, και αφήστε τις εξυπνάδες.

    * Παρεμπιτπόντως, τα αντιγριππικά εμβόλια καλύπτουν 25% των στελεχών γρίππης εκάστου έτους περίπου, οπότε δεν ωφελούν, χώρια που μπορεί να νοσήσει κανείς εξ αιτίας τους.

    • Σε οικοτροφειο τα γυφτάκια; Πόσο βλακας μπορεί να είσαι; Πιθανότατα δεν γνωρίζεις την έννοια του οικοτροφειου απλά ήθελες να πεις μια π@π@ρια.

  • Εσυ λεφτερε μην κανεις εμβολιο μπας και απαλλαγουμε απο τις αηδιες σου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *