ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Τέλος από την Ώρα Ευθύνης ο Γιάννης Κιρκιλιαννίδης – ανεξαρτητοποιήθηκε (έγγραφο)

Τέλος από την Ώρα Ευθύνης ο Γιάννης Κιρκιλιαννίδης – ανεξαρτητοποιήθηκε (έγγραφο)

Στα θέματα του ερχόμενου δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας (κλικ ΕΔΩ) βρίσκεται και η ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας Γιάννη Κιρκιλιαννίδη.

Διαβάζοντας προσεκτικά τα έγγραφα της πρόκλησης της συνεδρίασης του ερχόμενου δημοτικού συμβουλίου, μπορεί να δει κανείς πως η δήλωση της ανεξαρτητοποίησης υποβλήθηκε στις 25 Ιανουαρίου, δύο ημέρες πριν από την πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση του υποψήφιου δημάρχου Αλεξάνδρειας Κώστα Ναλμπάντη με τον οποίον όπως όλα δείχνουν ο ικανός νεαρός πολιτικός θα είναι υποψήφιος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Έτσι, μετά τους Δημήτρη Συρόπουλο, Ισαάκ Χαλκίδη, Μόσχο Κυτούδη και ο Γιάννης Κιρκιλιαννίδης θα καθίσει στα απέναντι έδρανα του δημοτικού συμβουλίου.

Δείτε τα έγγραφα που σας παρουσιάζει το Αλεξάνδρεια-Γιδάς:

14 Σχόλια

 • ΟΧΙ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΡΕ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑΟΥΜΕ!!ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΕΚΛΟΓΑΣ?ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ ΚΟΝΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙΣ?
  ΑΙΝΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΑΛ+ΜΠΑΝΤΥ ΦΟΡΤΣΑΡΙΣΜΑ!!ΕΡΕ!!!!!!!!!!!!!!

 • ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΚΥΡΙΝΗ .ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.

 • ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙΟΥ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ!!!! ΑΡΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ …………….. ΚΥΤΟΥΔΗ ΚΑΙ ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗ.

 • Απ τα πιο ικανά άτομα της τοπικης αυτοδιοίκησης. Ίσως ο μόνος που σ όλα τα δημοτικά συμβούλια είναι πάντα ενημερωμένος , έχει άποψη για όλα τα θέματα και μιλά πάντα με επιχειρήματα. Τον χρειάζεται ο Δήμος μας.

 • Άλλο ένα … ποντίκι!!!

 • Πω ρε έφυγε τέτοιο στέλεχος ;τώρα; Καλά όσο πάει το θέμα έχει και παραπάνω γέλιο

 • Ήτανε αναμενόμενο. Ο Γιάννης ήτανε άνθρωπος τις προσφοράς από την πρώτη ημέρα τις εκλογής του , και υποστηρικτής του Γκυρίνη . Είχε όμως ένα ….. ελάττωμα, ήτανε κουμπάρος του Ναλμπάντη, και αυτό δημιουργούσε ανασφάλεια στο Γκυρίνη . Από την πρώτη ημέρα θέλησε να βάλει κάποια τάξη στα του Δήμου και αυτό δεν άρεσε έτσι προσπάθησε ο Γκυρίνης μαζί με τη γνωστή τρόικα να τον υποβαθμίσουν. Παρά ταύτα όμως ο Γιάννης εξακολουθούσε να είναι συνεπής στα καθήκοντα του. Ίσως να πόνεσε ο Γκυρίνης στην άρνηση του στην οικονομική επιτροπή που ήτανε μέλος επί δυόμιση χρόνια μαζί με το Μόσχο Κυτούδη που δεν ψήφησαν να δοθούν τα 30000 χιλιάδες ευρώ σε υπάλληλο του πρώην Δήμου Μελίκης που τα είχε ……. Δανείσει στο τότε Δήμο το 2010!!!!!!!! . Έτσι ένας- ένας αποχαιρετούν τον Γκυρίνη με τις πλέον χειρότερες εντυπώσεις απέναντι στους συνεργάτες του που τον κάνανε Δήμαρχο. Γιάννη καλή επιτυχία όπου και να είσαι.

 • ρε παιδια εμεινε κανενας στο δημαρχο!!!και μαζι και μονος!!!!

 • Τα ποντικια φιλε μου ειναι στο Γκυρινη που τον εκβιαζανε πριν αναλαβουνε τον Δημο για μια θεσουλα.Τα ποντικια ειναι ολοι αυτοι που ξεχασανε τι υποσχεθηκανε στους δημοτες και μονο το προσωπικο συμφερον.Τα ποντικια τρωνε τυρακι απο το ψυγειο του Γκυρινη.Τους Γνωριζετε…ολοι .

 • ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΚΩΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.

 • Μαυρο σαν τον καμμενο

 • Φίλε με τα ποντίκια, ο Κιρκιλιανίδης δεν υπήρξε ποτέ άνεργος για να ζητά θέση έμμισθη από τον Γκυρίνη . Άλλοι είναι αυτοί που εκβίαζαν για μια θέση και το πέτυχαν. Απλά ο Κιρκιλιανίδης τους χαλούσε την σούπα με τις παράνομες αναθέσεις για αυτό τώρα γίνεται έλεγχος από το ελεγκτικό και θα μάθεις τα μαντάτα σύντομα.

 • GIANNI LIGO DIAITA RE FILE.

 • Προσωπικά για μένα είναι ένας ΜΑΧΗΤΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up