ΤΟΠΙΚΑ posted by

Κάνε εύκολα και γρήγορα αλλαγή ονόματος και έκδοση σχεδίου ΔΕΗ στην ΗΛΕΚΤΡΟΛύΣΗ-ΒΕΡΓΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ!

Κάνε εύκολα και γρήγορα αλλαγή ονόματος και έκδοση σχεδίου ΔΕΗ στην ΗΛΕΚΤΡΟΛύΣΗ-ΒΕΡΓΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ!

Η Τεχνική εταιρία ΗΛΕΚΤΡΟΛύΣΗ του Στέργιου Βέργου ( Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Ανωτάτης Σχολής ) λειτουργεί στην πόλη της Αλεξάνδρειας από το 2007. Η μοναδική ποιότητα υπηρεσιών, η ποικιλία προϊόντων και η πολυετής εμπειρία στο χώρο είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Η επιχείρηση αναλαμβάνει Ηλεκτρολογικά Έργα, Βιομηχανικούς Αυτοματισμούς όπως επίσης και Κατασκευή Ηλεκτρολογικών Πινάκων. Επίσης παρέχει ΔΩΡΕΑΝ μελέτη του χώρου σας για εξοικονόμηση ενέργειας, από έμπειρο ηλεκτρολόγο μηχανικό.

Στο κατάστημα ΗΛΕΚΤΡΟΛύΣΗ στην Αλεξάνδρεια μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από:

  • Ηλεκτρολογικό Υλικό ( Χονδρική – Λιανική )
  • Συστήματα ασφαλείας ( Συναγερμοί – Κάμερες )
  • Κεραίες
  • Φωτιστικά επαγγελματικού χώρου
  • Φωτιστικά οικιακού χώρου
  • Διακοπτικό Υλικό

και πολλά άλλα προϊόντα που μπορούν να δώσουν λύση σε αυτό που ψάχνετε. Με μια επίσκεψη στο χώρο του καταστήματος μπορείτε να δείτε από κοντά τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων και τις μοναδικές προσφορές που παρέχει στους πελάτες της η επιχείρηση.

Επίσης η επιχείρηση αναλαμβάνει την έκδοση ΣΧΕΔΙΩΝ ΔΕΗ για τον επαγγελματικό ή οικιακό σας χώρο. Τέλος να αναφέρουμε πως η πολυετής εμπειρία σε συνδυασμό με τη μοναδική ποιότητα των υπηρεσιών της, η επιχείρηση αναλαμβάνει και υλοποιεί έργα συνεργαζόμενη με μεγάλα ονόματα εταιριών όπως ΑΒ Βασιλόπουλος, Olympus Plaza κ.α ως εξωτερικοί συνεργάτες.

ΗΛΕΚΤΡΟΛύΣΗ – ΒΕΡΓΟΣ

Γρηγορίου Λαμπράκη 29, Αλεξάνδρεια

Τηλ: 23330 23732 | Κινητό: 6944464212

email: stergios02@yahoo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up