ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

“Ο Φεγγαροσκεπαστής” το παιδικό βιβλίο που προτείνει η POWER BOOK Girl αυτήν την εβδομάδα!

“Ο Φεγγαροσκεπαστής” το παιδικό βιβλίο που προτείνει η POWER BOOK Girl αυτήν την εβδομάδα!

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

Ο ΦΕΓΓΑΡΟΣΚΕΠΑΣΤΗΣ

Εκδόσεις: Αίσωπος

Συγγραφέας: Πιμπαρέ Έρικ

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

Ο γέρο Ναπολέων χρόνια τώρα κάνει το επάγγελμα του φεγγαροσκεπαστή. Η δουλειά αυτή θέλει δυνατά χέρια και γερό μυαλό. Όμως ο γερό Ναπολέων έχει κουραστεί. Στη Μεγάλη του Κόσμου Σχολή ο Τιμολέων περνάει τις εξετάσεις και παίρνει το πτυχίο του φεγγαροσκεπαστή. Πρέπει την ίδια κιόλας νύχτα να φτάσει στο φεγγάρι γιατί ο γερό Ναπολέων θα αρρωστήσει από την κούραση. Μια αναποδιά όμως θα προσπαθήσει να εμποδίσει τον Τιμολέων να γίνει ανάλαφρος και να φτάσει στο φεγγάρι. Πρέπει όμως ως το χάραμα να βρει τον τρόπο. Τι λες θα τα καταφέρει; Ποιοι άραγε μπορούν να τον βοηθήσουν;

Μια ιστορία για την αξία της φιλίας και της αλληλεγγύης. Βοηθάει τα παιδιά να αντιληφθούν πόσο σημαντική είναι η αξία της προσφοράς αλλά και πως το “εμείς” είναι ισχυρότερο του “εγώ”. Δείξτε στα παιδιά τον τρόπο να δίνουν απλόχερα την βοήθεια τους αλλά και κοινωνικοποιήστε τα με σκοπό να χτίσουν την βάση για μια όμορφη και δυνατή φιλία που θα τους συντροφεύει σε όλη την ζωή τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *