ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Με Αναστασιάδη, Ατματζίδη, Μπασινά και Ρότσα συναντήθηκε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας Στέργιος Μουρτζίλας

Με Αναστασιάδη, Ατματζίδη, Μπασινά και Ρότσα συναντήθηκε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας Στέργιος Μουρτζίλας

Στη διάρκεια του σαββατοκύριακου 8 και 9 Φεβρουαρίου ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας βρέθηκε στην Αθήνα για θέματα της Ένωσης ενώ ήταν καλεσμένος της ΕΠΣ Αθηνών στη γιορτή της όπου έκανε και βραβεύσεις.

Ο κ. Μουρτζίλας συναντήθηκε στη γιορτή με τους διεθνείς παλαίμαχους ποδοσφαιριστές Άγγελο Μπασινά και Ηλία Ατματζίδη, τον Ομοσπονδιακό προπονητή Άγγελο Αναστασιάδη και τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού Χουάν Ραμόν Ρότσα (κεντρική φώτο).

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας έγραψε:

«Θα ήθελα να συγχαρώ τον πρόεδρο και φίλο Παναγιώτη Δημητρίου και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών για την εξαιρετική γιορτή ποδοσφαίρου που διοργάνωσαν και παραβρέθηκα ως καλεσμένος, μαζί με “ιερά τέρατα” της ιστορίας του ποδοσφαίρου της χώρας, όπως ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Άγγελος Αναστασιάδης, ο Χουαν Ραμόν Ρότσα, ο Άγγελος Μπασινάς κ.α. Παναγιώτη ευχαριστώ για το ότι μου έκανες την τιμή να βραβεύσω μέλη της Ένωσης σας. Υπόσχομαι να ανταποδώσω την φιλοξενία στην Ημαθία!»

1 Comment

  • Λεβέντης και ταπεινός ο Ηλίας Ατματζίδης, που δεν ήθελε να τον λένε ήρωα, γιατί Ήρωες είναι αυτοί που διακινδυνεύουν και την ζωή τους για την Ελλάδα, σαν τον Παπαφλέσσα και τον Κολοκοτρώνη είχε πει* – ψυχάρα για πάντα ΑΕΚάρα!

    Αγαπημένος και ο άνθρωπος του Θεού Άγγελος Αναστασιάδης.

    * Πηγή: https://www.youtube.com/watch?v=JDfIbNtvX48&t=0s&list=FLJpHDw6kDYeoIBzb8sgTAig&index=30

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *