ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Με 17 θέματα συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αλεξάνδρειας

Με 17 θέματα συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αλεξάνδρειας

Από τον δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 19η του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87)

1. Λήψη απόφασης για αποδοχή ή μη της γνωμοδότησης δικηγόρου (αφορά υπόθεση του  κ. Αθανάσιου Παπαδανιήλ ), β) τον ορισμό δικηγόρου για τις περαιτέρω ενέργειες, (εφόσον απαιτηθεί).

2. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων που βρίσκονται στη Δ.Κ. Μελίκης.

3. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων που βρίσκονται στη Δ.Κ. Πλατέος του Δήμου Αλεξάνδρειας.

4. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων που βρίσκονται στην Τ.Κ.  Κλειδίου.

5. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων που βρίσκονται στη Τ.Κ. Αράχου του Δήμου Αλεξάνδρειας.

6. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση του υπ΄αρίθ. Χωρίς αριθμό (θέση Βρέζιο) αγροτεμαχίου που βρίσκεται στην Τ.Κ. Πρασινάδας του Δήμου Αλεξάνδρειας.

7. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων που βρίσκονται στην Τ.Κ. Κυψέλης.

 8. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων που βρίσκονται στη Τ.Κ. Λουτρού του Δήμου Αλεξάνδρειας.

9. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων που βρίσκονται στη Τ.Κ. Κεφαλοχωρίου του Δήμου Αλεξάνδρειας.

10. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων που βρίσκονται στη Τ.Κ. Ξεχασμένης του Δήμου Αλεξάνδρειας.

11. Κατάρτιση σχεδίου 3ης Αναμόρφωσης προυπολογισμού οικονομικού έτους 2019.

12. Λήψη απόφασης για την υποχρεωτική αναμόρφωση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) Δήμου Αλεξάνδρειας για το έτος 2019, σύμφωνα με την ΚΥΑ 34574/05-07-2018 (ΦΕΚ 2942/20-07-2018 τεύχος Β΄)

13. Έγκριση ή μη του αριθ. πρωτ. 2118/04-02-2019 (1ο πρακτικό) και του αριθ. πρωτ. 2684/13-02-2019 (2ο πρακτικό) της Επιτροπής Διενέργειας Ηλεκτρονικού Ανοικτού Διεθνή Διαγωνισμού  για την προμήθεια «Προμήθεια Μηχανημάτων και συνοδευτικού εξοπλισμού Δήμου Αλεξάνδρειας».

14. Κατάρτιση σχεδίου 4ης  Αναμόρφωσης προυπολογισμού οικονομικού έτους 2019.

15. Τροποποίηση της αριθ. 528/2017 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλεξάνδρειας με τίτλο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ» (Α.Μ. 53/2015)

16. Λήψη απόφασης για αποδοχή ή μη της γνωμοδότησης δικηγόρου (αφορά την επιβολή προστίμου από τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας), β) τον ορισμό δικηγόρου για τις περαιτέρω ενέργειες, (εφόσον απαιτηθεί).

 17.Λήψη απόφασης:

Α. για την έγκριση ή μη της μελέτης υπ΄αριθμον 1/2019 με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ» της Δ/νσης Περιβάλλοντος, Υπηρεσίας Δόμησης και Καθαριότητας

Β. για τον καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας

Γ. για την κατάρτιση των όρων της διακήρυξης

Ο

Πρόεδρος της 

Οικονομικής Επιτροπής

Γκυρίνης Παναγιώτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *