ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Η εκλογική αισιοδοξία του δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη και η αναμονή για τα “δυνατά ονόματα” του συνδυασμού του

Η εκλογική αισιοδοξία του δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη και η αναμονή για τα “δυνατά ονόματα” του συνδυασμού του

Μάλλον αισιόδοξος παρά αινιγματικός ήταν ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης όταν στην πρόσφατη εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας (κλικ ΕΔΩ) ρωτήθηκε εάν υπάρχει κάτι νεότερο σε σχέση με την προεκλογική κίνηση του ίδιου και του συνδυασμού του.

Μπορεί να μην έδωσε την είδηση κάνοντας συγκεκριμένες αναφορές, άφησε όμως να εκδηλωθεί ικανοποίηση και αισιοδοξία εκ μέρους του, λέγοντας με νόημα ότι σύντομα θα γίνουν ανακοινώσεις από τον ίδιο και τον συνδυασμό του κι αυτές θα περιλαμβάνουν ονόματα υποψηφίων που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Ουσιαστικά, με την απάντηση αυτή, ο δήμαρχος επιβεβαίωσε εμμέσως αυτό που εδώ και κάποιο διάστημα, κυκλοφορεί ευρέως στην εκλογική “πιάτσα” ότι συστρατεύονται μαζί του “δυνατά ονόματα” που μάλιστα θα συμμετέχουν στον συνδυασμό του και όπως λέγεται πρόκειται για πρόσωπα που “μπορούν να κάνουν τη διαφορά”…

Κάτι για το οποίο ο δήμαρχος δείχνει ιδιαίτερα σίγουρος και φανερά αισιόδοξος, επιμένοντας όμως να μην κοινοποιεί -ακόμη- τις λεπτομέρειες. Οπότε δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να περιμένουμε, για “λίγο ακόμη” όπως μας είπε και στενός συνεργάτης του.

Για να δούμε…

5 Comments

  • Στις μεταγραφές τη διαφορά την κάνει, το τι λεφτά θα ξοδέξεις!!!
    Όταν ξοδεύεις πολλά, φέρνεις παιχταράδες!

  • Προχώρα Παναγιώτη έχεις τη στήριξη όλων μας. Μακριά από παλιά φθαρμένα και παρωχημένα υλικά που τελευταία δηλώνουν με περίσσιο θράσος ότι επιθυμούν να γίνουν δήμαρχοι ενώ όταν ήταν στην εξουσία δεν προσέφεραν τίποτε στον τόπο και στην Ημαθία γενικώτερα! Το στοιχείο του οι ίντριγκες και η εκδηκητικότητα! Ονόματα δε λέμε…

  • τα εφαγε τα ψωμια του!εφαγε και το κεφαλι του ο κοσμος δεν τον θελει.

  • Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    • Ναι δεν μας έφερε θάλασσα. Το οικονομικό περιβάλλον κανένας δεν το βλέπει. Εδώ η Ελλάδα βούλιαξε οικονομικά ότι αποθέματα είχαν οι δήμοι τα δέσμευσε ο ΣΥΡΙΖΑ με την αλλοπροσαλη πολιτική του το πρώτο εξάμηνο του 2015 και φταίνε οι δημαρχοι που δεν κάνουν έργα. Πολλά έκανε ο Γκυρινης μέσα σ’ αυτό το κλίμα. Την επόμενη τετραετία που θα είναι πάλι δήμαρχος είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι θα γίνει ο δήμος μας εργοτάξιο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *