ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Επίθεση Γκυρίνη σε Ναλμπάντη: “Τελικά ο κ. Ναλμπάντης είναι ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ; (ανακοίνωση)”

Επίθεση Γκυρίνη σε Ναλμπάντη: “Τελικά ο κ. Ναλμπάντης είναι ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ; (ανακοίνωση)”

Ανακοίνωση εξέδωσε το απόγευμα της Τρίτης 19 Φεβρουαρίου ο συνδυασμός “Ώρα Ευθύνης” του Παναγιώτη Γκυρίνη.

Η ανακοίνωση αφορά το πρόσωπο και κατ’επέκταση τον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Αλεξάνδρειας Κώστα Ναλμπάντη.

Η ανακοίνωση επικαλείται δημοσίευμα της Αυγής στην οποία η υποψηφιότητα του Κώστα Ναλμπάντη στηρίζεται από τον Σύριζα.

Διαβάστε την ανακοίνωση στο Zoomerang.gr κάνοντας κλικ ΕΔΩ

17 Comments

  • Ο Ναλμπαντης προχωρα με το Συριζα χερι-χερι!

  • Σύριζα ο κ. Ναλμπάντης? Αν όχι ας βγει να το διαψεύσει.

  • ΤΟ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ.ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΘΕΕ ΜΟΥ.ΠΟΣΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΒΡΕ………

  • Μη έχοντας να παρουσίαση το ανύπαρκτο ΕΡΓΟ του και μη έχοντας επιχειρήματα ως Δήμαρχος της Αλεξάνδρειας θέλει να βάλει την πολιτική ταμπέλα του Σύριζα για να εκμεταλλευτεί ένα μείζων ΕΘΝΙΚΟ θέμα. στον υποψήφιο Δήμαρχο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ. Ξεχνάει την διαχρονική θέση του κομματος του Ν.Δ που τόσο επιδίωξε να πάρει και δεν του εδωσαν το χρίσμα,από το σε ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΗ του Κωνσταντινου Μητσοτάκη μέχρι την άρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να προκαλέσει Εθνικές εκλογές για να μην περάσει η συμφωνία. Λυπαμαι αλλά οι συμπολίτες μας δεν πειθονται γιατί “ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ”

    • …..γραψε και τίποτα άλλο το ξαναεγραψες.Οσο και να γλείφεις η ΕΒΖ έκλεισε άντε πάνε να δουλέψεις τώρα πρωτη φορά στη ζωή σου

    • πόσο κάρβουνο και βλαξ εισε βρε γελοίε 1200 ένσημα στη Ε.Β.Ζ ΚΑΙ 4300 σε ιδιώτες βλαξ και ο μόνος που ηρθε σε ρήξη με την Διοίκηση βλαξ…

    • Υ.Γ Μεγαλύτερος ηλίθιος απ’ αυτόν που τα ξέρει όλα είναι αυτός που διαφωνεί μαζί του.

  • Παναγιωτη πολυ πανικος ρε φιλε πολυ πανικος.Ακομα δεν ενιωσες τιποτα περιμενε.Ψευτομακεδονας εισαι προσωπικα και υποκριτης ψευτομακεδονας.ΜΙΑ εκδηλωση διοργανωσε η πολη της ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ και την οργανωσε ο εμπορικος συλλογος και μιλας για μακεδονια εσυ Γκυρινη.ΔΗΜΑΡΧΟΣ πολης με το ονομα Του Μεγα Στρατηλατη και δεν εκανες ενα συλλαλητηριο,το γνωριζει ο κοσμος …………

  • Δεν κόβω τις φλέβες μου ούτε για ναλμπάντη ούτε για χαλκιδη ούτε για πανταζοπουλο. Εσύ να φύγεις μόνο Γκυρινη

  • Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λέει ο Γκυρίνης, πάντως ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στη συγκέντρωση του Ναλμπάντη στον ΜΑΝΘΟ!

  • Γκυρινη προσπαθήσεις να χτυπήσεις το δέντρο που έχει καρπούς. Δεν σε σώζει τίποτε!!

  • Ψηφίζουμε Ναλμπαντη. Νέο και πετυχημένο επαγγελματία. Η νεολαία είναι μαζί σου.

  • Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΜΕ ΔΗΜΑΣΧΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΚΥΡΙΝΗ.ΕΝΑ ΑΝΙΚΑΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΑΥΤΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΟ 2 ΓΥΜΝΑΣΙΟ.ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΑΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΕ.ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ?ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕΣ?ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΕΝΩ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ.ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΩΣ ΝΔ.

  • Οι νέοι ψηφίζουν Ναλμπαντη. Τσουναμι έρχεται!!

  • Μονο ενας βλαξ θα αποκαλουσε τον Ναλμπαντη εκλεκτο του συριζα .Εκλεκτο του Πασοκ ναι.Πασοκαρα ναι οχι οπως μερικοι για 700 ευρω πουλανε και την ψυχη τους.

  • Ψηφοδέλτιο του Ναλμπάντη…. ειναι συλλεκτικο με όραμα και ελπίδα για την περιοχή και για τα παιδιά μας…….. Όλοι Ναλμπάντη…… Γκυρινη τώρα ξύπνησες και λες να μας περνάς για….. Μ……….. ΕΣ.

  • ΠΟΛΥ ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕΣ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΕΣ ΤΕΝΕΚΕ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΝΕΚΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΣ?ΕΡΩΤΗΜΑ?ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΓΙΑ Μ@Λ@ΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΥΣ…….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *