ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Τρίκαλα – Νάουσα 2-1: Τα στιγμιότυπα του αγώνα (φωτορεπορτάζ-βίντεο)

Τρίκαλα – Νάουσα 2-1: Τα στιγμιότυπα του αγώνα (φωτορεπορτάζ-βίντεο)

Σε συνέχεια των χτεσινών μας ρεπορτάζ, ολοκληρώνουμε το αφιέρωμα στο ντέρμπι κυπέλλου της χτεσινής προημιτελικής φάσης ανάμεσα στα Τρίκαλα και τη Νάουσα.

Ήταν ένας δυνατός αγώνας με καλό ρυθμό και γρήγορες εναλλαγές της μπάλας από τη μία εστία προς την άλλη.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση έχοντας την υπεροχή η οποία καρποφόρησε από πολύ νωρίς όταν στο 11′ ο Αθανασιάδης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των Τρικάλων και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αργυρόπουλου (0-1). Μετά την λευκή ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι, η Νάουσα είχε το “πάνω χέρι” για την πρόκριση με το συγκεκριμένο τέρμα αλλά και με την εμφάνιση που είχε μέχρι το 40′.

Στο 43΄οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση όταν ο Θ. Παπαδόπουλος με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ζάχο (1-1) σκοράροντας σε ένα κρίσιμο σημείο λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα Τρίκαλα μπήκαν με άλλον αέρα στον αγωνιστικό χώρο και έδειξαν διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με αυτό του πρώτου μέρους. Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες στην επανάληψη. Αρχικά ο Λίτσι σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων και στη συνέχεια ίδια κατάληξη είχε σουτ του Περηφανόπουλου.

Στο 72′ όμως, ύστερα από μία ωραία ενέργεια του Λίτσι από δεξιά ο οποίος έβγαλε και τη δύσκολη σέντρα, ο Παρσόπουλος χάρισε τη νίκη (2-1) και την πρόκριση στα Τρίκαλα που δίκαια έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα ανατρέποντας την εις βάρος τους κατάσταση από το πρώτο ημίχρονο.

Δείτε εικόνες του αγώνα και τα βίντεο με τα γκολ και τις δηλώσεις των προπονητών:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΦΩΤΟ: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *