ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Ταύτιση απόψεων Μεϊμαράκη – Σουγιουλτζή: «Πρώτος στόχος ο μέσος Έλληνας – Ευρωπαίος πολίτης»

Ταύτιση απόψεων Μεϊμαράκη – Σουγιουλτζή: «Πρώτος στόχος ο μέσος Έλληνας – Ευρωπαίος πολίτης»

Το στίγμα του για την επόμενη μέρα της Ευρώπης, έδωσε ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μιλώντας στο 4ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, οι εργασίες του οποίου άρχισαν χθες στο Πολιτιστικό Κέντρο των Δελφών, στη Φωκίδα.

«Οι διαχωριστικές γραμμές, δεξιός, κεντρώος, αριστερός, είναι ξεπερασμένες στο πλαίσιο των ευρωεκλογών κι εγώ θέλω να εκφράσω τον μέσο Έλληνα- Ευρωπαίο πολίτη, ο οποίος θέλει να δημιουργήσει, θέλει να αναπτυχθεί, θέλει να μεγαλουργήσει, θέλει ένα σταθερό φορολογικό σύστημα, θέλει ασφάλεια μέσα σε μία μεγάλη και δυνατή Ευρώπη», τόνισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, το διακύβευμα των επικείμενων ευρωεκλογών, τις οποίες χαρακτήρισε ως τις πλέον κρίσιμες για την Ευρώπη, δεν θα είναι το Αριστερά, Δεξιά ή το φιλοευρωπαίοι εναντίον ευρωσκεπτικιστών, ούτε το δίλημμα των εκλογών του 2014, μνημόνιο-αντιμνημόνιο, αλλά το αν πιστεύουν σε μία μεγαλύτερη, πιο δυνατή και κοινωνική Ευρώπη.

Πρόκειται για απόψεις που αναμένεται να αποτελέσουν τον κεντρικό πυρήνα της προεκλογικής εκστρατείας του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος αναμένεται προσεχώς και στην Ημαθία στο πλαίσιο των ευρωεκλογών όπου θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει και να συνεργαστεί και με τοπικά κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, με τα οποία έχει ήδη αναπτύξει δίαυλο επικοινωνίας.

Κάτι που φάνηκε ήδη από τις εργασίες του πρόσφατου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, όπου μεταξύ άλλων είχε συναντηθεί και με το μέλος της ΝΟΔΕ Ημαθίας την κα Ολυμπία Σουγιουλτζή (φωτο) η οποία έχει ξεκινήσει ήδη και την προσωπική εκλογική μάχη της, ενόψει των εκλογών για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας καθώς είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Ημαθίας με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα. Και σίγουρα πρόκειται για μια υποψηφιότητα που μπορεί να προσφέρει σημαντικά στην υπόθεση της ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας καθώς είναι μια γυναικεία παρουσία ιδιαίτερα δυναμική, δραστήρια και όπως φαίνεται με ευρύ κύκλο αποδοχής και σε κεντρικό επίπεδο, κάτι που πάντα λειτουργεί θετικά και χρήσιμα.

Όσο για την τοποθέτηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη ότι θέλει να υπηρετήσει τον μέσο Έλληνα – Ευρωπαίο πολίτη, μάλλον ταυτίζεται και με την αντίστοιχη θέση που εκφράζει και η Ολυμπία Σουγιουλτζή, που για έναν τέτοιο λόγο αποφάσισε να είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος. Για να υπηρετήσει τον μέσο Ημαθιώτη πολίτη.

Πηγή: Zoomerang.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *