ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Τι είπε ο Χαλκίδης για τον Πανταζόπουλο και τι απάντησε ο δεύτερος (βίντεο)

Τι είπε ο Χαλκίδης για τον Πανταζόπουλο και τι απάντησε ο δεύτερος (βίντεο)

Στον υποψήφιο δήμαρχο Αλεξάνδρειας Αργύρη Πανταζόπουλο αναφέρθηκε στην χτεσινή του εκδήλωση στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟΝ (κλικ για φωτογραφίες και βίντεο ΕΔΩ) ο επίσης υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Μιχάλης Χαλκίδης.

Δείτε τι είπε ο Μιχάλης Χαλκίδης στο βίντεο που ακολουθεί και από κάτω την άμεση απάντηση του Αργύρη Πανταζόπουλου ο οποίος απάντησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

Η απάντηση του Αργύρη Πανταζόπουλου

Μέ πληροφόρησαν ότι άλλος υποψήφιος, μέχρι σήμερα, για το Δήμο Αλεξάνδρειας αναφέρθηκε σ’ εμένα για μια ακόμη φορά με ψέματα και υπονόησε ότι υπάρχει δήθεν κάποιου είδους συμφωνία για μετά τις εκλογές. Επειδή όπως γνωρίζουν όλοι είμαι απολύτως έντιμος και καθαρός ξεκαθαρίζω το αυτονόητο ότι δεν υπάρχει και δεν θα μπορούσε να υπάρχει καμία συμφωνία συναλλαγής με κανέναν. Θα εκλεγώ Δήμαρχος Αλεξάνδρειας και μετά τις εκλογές θα προσκαλέσω σε συνεργασία και συνεννόηση όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για το καλό του τόπου και όχι για τον εαυτό τους και για να ξαναπιάσουν καρέκλες. Πάντως με το παρελθόν που έχει καταδικασθεί οριστικά και όσους επιχειρούν μάταια να το επαναφέρουν αδυνατώ να συνεργασθώ. Γιατί έμαθα να μην ασχολούμαι με τους άλλους με ψέματα, εκπροσωπώ το καινούργιο και το άφθαρτο στηριζόμενος στις δικές μου δυνάμεις και ξεκίνησα για να προσφέρω στον τόπο μου και όχι για να προσφέρει ο τόπος μου σ’ εμένα!

12 Comments

  • Με αυτούς που κουβαλάς από πίσω σου και θα κάνουν και κουμάντο δεν πρόκειται κάνεις να σε φηφισει Αργύρη Πανταζοπουλε….

  • Αργύρη, κάθησε καλύτερα στην Κέρκυρα!!
    Φαίνεται ότι άρχισαν να σε χειραγωγούν από τώρα οι συνεργάτες σου!
    Επειδή τώρα ακούω αυτά που λέει ο Χαλκίδης, πουθενά δεν αναφέρεται ότι έχετε κάνει κάποια συμφωνία!!!
    Ίσα-ίσα, λέει ότι μετά τις εκλογές θα σου κάνει πρόταση να συνεργαστείτε!!!
    Αν οι συνεργάτες σου δεν καταλαβαίνουν τα λεγόμενα των άλλων, καλά θα κάνεις να τα ακούς ή να τα διαβάζεις πρώτα εσύ, και μετά να απαντάς!
    Διαφορετικά θα εκτίθεσαι, όπως και τώρα!
    Και σε σέβεται ο Χαλκίδης ως νομικό!!!

  • Ψεύτης είσαι εσύ Αργύρη Πανταζόπουλε!!!!!
    Κρίμα γιατί ο Χαλκίδης είπε ότι είσαι από τις ευγενείς προσωπικότητες της τοπικής κοινωνίας.
    Τον διαψεύδεις όμως με τα ψέματά σου!
    Δεν ξέρω αν σε παρέσυραν οι συνεργάτες σου, αλλά, σαν δικηγόρος που είσαι πρώτα έπρεπε να ακούσεις τι είπε για σένα , και μετά να απαντήσεις!!
    Λάθος σου μεγάλο!
    Και ότι γράφεται μένει!

  • Ανατρίχιασαμε παπαγαλάκια τα γνωστά σε όλα τα σαιτ μπε μπε μπε

  • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ. ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ,ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

  • ΧΑΛΚΙΔΗΣ! ΧΑΛΚΙΔΗΣ!

  • Πανταζόπουλε σε πειραξε που είπε τα πράγματα με το όνομα τους?

  • αγαπητε αργυρη εισαι αξιολογος αλλα δεν σε ψηφησουν και πολλοι νεοδημοκρατες διοτι εχεις μαζι σου αυτους που δεν κανανε τιποτε για τον τοπο μας η γιατι δεν ειχαν την ικανοτιτα ειναι οι ιδιοι και οι ιδιοι

  • Έτσι λοιπόν κύριοι να μην αναρωτιέστε γιατί το ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- ΓΙΔΑΣ έχει επισκεψιμότητα πού θα αγγίζει το ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ κλικ. Αυτό είναι έντιμη δημοσιογραφία. Στην ουσία τώρα τις παρούσης δημοσίευσης. Το βίντεο τις ομιλίας που αναφέρθηκε ο Μιχάλης Χαλκίδης στο όνομα του Πανταζόπουλου είναι δημοσιευμένο. Παράλληλα όμως είναι και η απάντηση του Πανταζόπουλου . ο κάθε αναγνώστης ακούγονας το βίντεο και διαβάζοντας την απάντηση του Πανταζόπουλου, αβίαστα βγάζει τα συμπεράσματα του . Εγώ τώρα ως απλός πολίτης θέλω να πω στον Αργύρη πως αν έχει τέτοιους πληροφοριοδότες τότε είναι για κλάματα. !!!!! Αυτό είναι το περιβάλλον που έχεις μαζί σου Αργύρη. Μια ζωή κρύβονται , και μια ζωή συκοφαντούν , μια ζωή κάνουν το άσπρο μαύρο, μια ζωή είναι αρχιτέκτονες τις παραπληροφόρησης και εσύ βασίζεσαι σε όλους αυτούς !!! Να τους χαίρεσαι!!! Με αυτούς θα συνεχίσεις την πορεία σου? Φιλικά στο λέω θα γίνεις ρόμπα!!!!!!

  • Πανταζόπουλε άσε να λέει ο χαλκιδης τα παραμύθια του, δήμαρχος θα είσαι εσύ Αργύρη, ο χαλκιδης ας μας πει που και σε τι βοήθησε τον τόπο δήμο Αλεξάνδρειας κ Ημαθία, την πάρτη του βοήθησε, στις εκλογές μετά και από τον γκυρηνη θα τερματίσει

  • Αργυρη για το Facebook μια χαρα εισαι!

  • η αληθεια πικρη!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *