ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Για λογαριασμό του επιλέγει να «κρατήσει» τον τελευταίο λόγο ο δήμαρχος

Για λογαριασμό του επιλέγει να «κρατήσει» τον τελευταίο λόγο ο δήμαρχος

Φαίνεται ότι ο Παναγιώτης Γκυρίνης θα “κρατήσει” τον τελευταίο λόγο για λογαριασμό του, σε σχέση με τις προεκλογικές κινήσεις του και έναντι των άλλων υποψηφίων δημάρχων της Αλεξάνδρειας. Αυτό δείχνει τουλάχιστον, η μέχρι τώρα η στρατηγική που έχει επιλέξει, εμφανιζόμενος χωρίς πολλά λόγια και κυρίως χωρίς ιδιαίτερες… “αποκαλύψεις” ακόμη. Και το σημειώνουμε αυτό διότι όπως αναφέρει το περιβάλλον του, έχει να πει πολλά και κυρίως έχει να αποκαλύψει ακόμη περισσότερα, “όμως δεν είναι ακόμη η ώρα” όπως τονίζουν χαρακτηριστικά.

Μέσα σε ένα τέτοιο πλαίσιο, ο σημερινός δήμαρχος Αλεξάνδρειας μάλλον θα κινηθεί -για την ώρα- ως… δήμαρχος και παρά ως υποψήφιος δήμαρχος, θεωρώντας ότι αυτό είναι και ένα βασικό συγκριτικό πλεονέκτημα που διαθέτει έναντι των άλλων υποψηφίων.

Κι αυτό ίσως σημαίνει ότι δεν έχει ανάγκη από εκδηλώσεις για να “συστηθεί” στους συμπολίτες του, συνεπώς θα πρέπει να περιμένουμε κάτι… διαφορετικό σε σχέση με τις προεκλογικές κινήσεις του.

Γι΄αυτό το επαναλαμβάνουμε. Στην προεκλογική περίοδο, ο Παναγιώτης Γκυρίνης φαίνεται ότι θα “κρατήσει” τον τελευταίο λόγο για λογαριασμό του κι απομένει να δούμε τι μας… επιφυλάσσει.

Και κυρίως τι επιφυλάσσει για τους άλλους υποψήφιους και τις… “εκπλήξεις” που ακούγεται ότι ετοιμάζει!

Zoomerang.gr

3 Σχόλια

  • Ο Παναγιώτης θα είναι και πάλι δήμαρχος και αυτό γιατί δεν είναι τυχοδιώκτης. Μετά από χρόνια κάποιος θυμήθηκε να μας κουράσει πάλι! Άς τον αφήσουμε στην τύχη του.

  • Έχω μια απορία, αυτοί που έβαλαν τρικλοποδιές στο δήμαρχο σε όλη τη μέχρι τώρα θητεία του με ποιόν κατεβαίνουν υποψήφιοι; Μήπως όμως έπαιξαν και λογάριασαν χωρίς τους ανένταχτους ψηφοφόρους που τόσα χρόνια βλέπουν τις υπόγειες πολιτικές τους και έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο στις εκλογές και είναι αυτοί που θα δικαιώσουν τους έντιμους και ειλικρινείς υποψηφίους;

  • Ο νυν Δημαρχος δικαιουτε και δευτερη εκλογη .Ετσι ειναι το σωστο και ετσι πρεπει να γινει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up