ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Πατάει γκάζι ο Κώστας Ναλμπάντης: Σήμερα η συνέντευξη και τη Δευτέρα ανακοινώνει 40 υποψήφιους στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ

Πατάει γκάζι ο Κώστας Ναλμπάντης: Σήμερα η συνέντευξη και τη Δευτέρα ανακοινώνει 40 υποψήφιους στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ

Με το γκάζι πατημένο συνεχίζει τον προεκλογικό αγώνα του, ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Κώστας Ναλμπάντης και επικεφαλής του συνδυασμού «Αξίζουμε Καλύτερα», που μαζί με τη γενική φροντίδα του προεκλογικού αγώνα του, έχει προγραμματίσει και συνέντευξη τύπου και ανοιχτή εκδήλωση ενώ παράλληλα οι πληροφορίες θέλουν να έχει συγκεντρώσει πάνω από σαράντα (40) υποψηφιότητες για τον συνδυασμό του.

Πρόκειται -όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες- για ονόματα πρώτης γραμμής από την πόλη της Αλεξάνδρειας και τα χωριά του δήμου αλλά και στελέχη τόσο της κεντροαριστεράς όσο και της κεντροδεξιάς, με αποτέλεσμα να δίνει έναν πραγματικά πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα στον συνδυασμό του, κάτι που αναμένεται να του δώσει ένα ιδιαίτερα πλατύ εκλογικό εύρος σε όλο τον δήμο Αλεξάνδρειας.

Με βάση τα όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι τώρα.

Σήμερα Τετάρτη 13 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, ο Κώστας Ναλμπάντης θα δώσει συνέντευξη τύπου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου ΜΑΝΘΟΣ στην Αλεξάνδρεια.

Τη Δευτέρα 18 Μαρτίου θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση του συνδυασμού του, στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟΝ στην Αλεξάνδρεια, όπου προσκαλεί μέχρι και πολίτες που δεν σκοπεύουν να τον ψηφίσουν (ακόμη) προκειμένου να ακούσουν όσα έχει να ανακοινώσει και να κάνουν συγκρίσεις.

Ετοιμάζει να ανακοινώσει πάνω από σαράντα (40) υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους για τον συνδυασμό του, «Αξίζουμε Καλύτερα», αριθμό που σύμφωνα με εκτιμήσεις δεν πλησιάζουν ακόμη ούτε υποψήφιοι δήμαρχοι της Βέροιας. Κι αυτό δεν είναι ένδειξη μόνο για την ευρεία αποδοχή που γνωρίζει ως υποψήφιος αλλά και για την πολύ καλή οργάνωση που έχει ο ίδιος και το εκλογικό επιτελείο του.

Μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι θέμα ημερών και η ανακοίνωση ενός «δυνατού» ονόματος μεταξύ των υποψηφίων του, που θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση και θα συζητηθεί. Για να δούμε…

Zoomerang.gr

2 Σχόλια

  • Με τον ΣΥΡΙΖΑ Κώστα δεν πας πουθενά αστο!

  • Γερα και δυνατα μπροστα Κωστα Αξιζουμε καλυτερες μερες στο Δημο Αλεξανδρειας!ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΩΣΤΑ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up