ΤΟΠΙΚΑ posted by

Βόμβα Χαλκίδη στον Εμπορικό Σύλλογο: Δεν θα γίνει το Open MALL στην Αλεξάνδρεια; (βίντεο)

Βόμβα Χαλκίδη στον Εμπορικό Σύλλογο: Δεν θα γίνει το Open MALL στην Αλεξάνδρεια; (βίντεο)

Συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο είχε σήμερα Πέμπτη ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Μιχάλης Χαλκίδης.

Από τη συνάντηση βγήκε και μία είδηση από πληροφορίες που μετέφερε στη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου ο Μιχάλης Χαλκίδης.

Η πληροφορία είχε να κάνει με το Open MALL της Αλεξάνδρειας (κλικ ΕΔΩ) η μελέτη του οποίου απορρίφθηκε όπως ανέφερε ο Μιχάλης Χαλκίδης.

Η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου είπε πως δεν είχε καμία ενημέρωση για το θέμα.

Δείτε το βίντεο:

6 Σχόλια

  • Είναι ξεκάθαρο οτι ο Χαλκιδης δεν έχει πλάνο για τον Δήμο,εφόσον το μόνο που κάνει έως τώρα είναι να ρίχνει λάσπη στον Γκυρίνη.

  • ELPIZO NA MIN EFALES ESY TO XERAKI SOY !!!!!!!

  • Βόμβα Χαλκίδη ήηηη φούμαρα Χαλκίδη; Όλα τα ξέρει ο πάνσοφος Χαλκίδης!!! Η συνήθης τακτική Χαλκίδη…λάσπη στον ανεμιστήρα!!! Έχασε την ψυχραιμία του!!!

  • Την ανικανότητα του Γκυρίνη απλά ξεσκεπάζει ο Χαλκίδης. Αφού έκανε πρό καιρού το σόου με την υπογραφή τις σύμβασης με τον Εμπορικό Σύλλογο και αφού του ζητήθηκαν περισσότερα στοιχεία για την έγκριση τις μελέτης αυτός απλά κωφεύει και επιχειρεί μέσω των συνεργατών του να διαβεβαιώνει ότι το πρόγραμμα αυτό θα εγκριθεί μετά τις εκλογές!!!!!!! Νομίζει πως έτσι θα εξαπατήσει τον Εμπορικό Σύλλογο και κατά επέκταση τους επαγγελματίες. Άλλωστε δεν είναι και η πρώτη φορά που παραπληροφορεί τους πολίτες. Ας ξέρει όμως πως μπορεί να ξεγελάει πολλούς για πολύ καιρό, δεν μπορεί όμως να τους ξεγελά για πάντα.

  • Κ. Χαλκίδη »βόμβα» πήγατε να ρίξετε αλλά ομολογουμένως ο Εμ.σύλλογος σας έβαλε στη θέση σας. Πήγατε να τους πείτε μια πληροφορία, η οποία, όπως λέτε, ελπίζετε να είναι λάθος, χωρίς να την έχετε διασταυρώσει και ρίχνετε λάσπη. Ή μάλλον για τα πούμε με ακρίβεια: ήσασταν βέβαιος για την εγκυρότητα της πληροφόρησης που είχατε, αλλά μόλις διαπιστώσατε ότι ο σύλλογος δεν είναι ανίδεος , τελικά αλλάξατε το λόγο σας και γίνατε ρεζίλι. Την επόμενη φορά, και εφόσον ενδιαφέρεστε , όπως ισχυρίζεστε, για το Δήμο μας, καλό είναι να διασταυρώνετε τις πηγές σας και να μην προκαλείτε σύγχυση για το τίποτα .

  • ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΌ ΣΤΗ ΜΕΛΊΚΗ ΜΙΧΆΛΗ ΟΙ ΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΕΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up