ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Συναντήθηκαν Χαλκίδης και Ναλμπάντης – τι δήλωσαν οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι (εικόνες-βίντεο)

Συναντήθηκαν Χαλκίδης και Ναλμπάντης – τι δήλωσαν οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι (εικόνες-βίντεο)

Το μεσημέρι του Σαββάτου 16 Μαρτίου συναντήθηκαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αλεξάνδρειας Μιχάλης Χαλκίδης και Κώστας Ναλμπάντης στο εκλογικό κέντρο του πρώτου.

Η συνάντηση έγινε τυχαία με τον Μιχάλη Χαλκίδη να δίνει συνέντευξη τύπου στο εκλογικό του κέντρο στη Βετσοπούλου για να ανακοινώσει υποψήφιους (ρεπορτάζ σε νεότερη ανάρτηση) και τον Κώστα Ναλμπάντη να κάνει επισκέψεις στην αγορά για να καλέσει τους πολίτες στην εκδήλωσή του στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟΝ.

Ο Κώστας Ναλμπάντης με τους συνεργάτες του μπήκαν στο εκλογικό κέντρο του Μιχάλη Χαλκίδη και ευχήθηκαν στον ίδιο και στους συνεργάτες του καλή επιτυχία.

Στη συνέχεια οι δύο υποψήφιοι έκαναν δηλώσεις.

Δείτε εικόνες και βίντεο στο Zoomerang κάνοντας κλικ ΕΔΩ

5 Comments

  • Αυτός είναι πολιτικός πολιτισμός!Αν και πιστός ψηφοφόρος του ΜΕΓΑΛΟΥ ΧΑΛΚΙΔΗ δηλώνω ότι ο Κώστας με εξέπληξε!ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!

    • Μακαρι ο πολιτικος πολιτισμος να ισχυσει και στις βουλευτικες εκλογες και την υπολοιπομενη εδρα στον νομο την παρει το ΠΑΣΟΚ ολα γινονται??.

  • νομίζετε ότι υπάρχει πολιτικός πολιτισμός?Η είστε ufo η με ψυχολογικά.Για βγείτε λίγο στον δρόμο ελληναράδες να δείτε αν υπάρχει οδιγικος Πολιτισμός?Για μπείτε σε ολα τα μαγαζιά υγειον.ενδιαφέροντος και Δείτε πόσοι καπνίζουν όταν στην Ευρώπη είναι άνθρωποι και σέβονται τον διπλανό? Δεν θέλω να συνεχίσω γιατί θα γράφω μέχρι τέλος του μήνα.περαστικά Ελλάδα.

  • Οι δυό τους ένα να γίνουν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *