ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Αποκλειστικό: Πότε εγκαινιάζεται το Πνευματικό Κέντρο Αλεξάνδρειας και η συναυλία πασίγνωστης μουσικού! (βίντεο)

Αποκλειστικό: Πότε εγκαινιάζεται το Πνευματικό Κέντρο Αλεξάνδρειας και η συναυλία πασίγνωστης μουσικού! (βίντεο)

Τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη συναντήσαμε το πρωί της Κυριακής 17 Μαρτίου στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου Αλεξάνδρειας.

Ο δήμαρχος μίλησε στην κάμερα του Αλεξάνδρεια-Γιδάς και αποκάλυψε την ημερομηνία εγκαινίων του Πνευματικού Κέντρου αλλά και την διάσημη μουσικό που έρχεται με το επιτελείο της στην ολοκαίνουρια αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου την βραδιά των εγκαινίων.

Δείτε τι μας δήλωσε ο Παναγιώτης Γκυρίνης και πάρτε και μία άποψη από το πως έγινε το φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου:

15 Comments

  • Τώρα που ξεκίνησε η διαδικασία εκλογών να μας πείσει ότι έγινε και κάτι καλό από όλα τα έργα του Δήμου Αλεξάνδρειας με τον εκάστοτε…… Τη να πούμε 1.5 χρόνο πριν ήταν έτοιμο…. Αλλά δεν σε ταίριαζε διότι ήταν έργο του τότε Αντιδήμαρχο Ναλμπάντη Κώστα

    • Επειδή το είπε ο Ναλμπαντης στην συνέντευξη σημαίνει πως ισχύει;;

  • Γελάνε και οι πέτρες

  • με το μετρο μας

  • Έβγαινες για εσάς που θα στηρίξετε τον κύριο ναλμπαντη είδηση είναι ότι βγήκε στην λαϊκή
    Σας χαλάει που θα ανοίξει επιτέλους το πνευματικό κέντρο χωρίς επιπλέον δάνεια τα τελευταία 5 χρόνια …. 20 χρόνια κράζετε κάθε δήμαρχο που έπαιρνε δάνεια για να το τελειώσει (ανάμεσα σε αυτούς Ναλμπάντης – Κουγκας – πανταζοπουλος ) και ποτέ δεν το τελείωνε και ήρθε γκυρινης με το επιτελείο και επιτέλους θα ανοίξει …. αποφασίστε τι θέλετε στην εποχή που ζούμε με την οικονομική κρίση …. επιτέλους κάτι καλό για την πόλη μας .

  • Και όλα αυτά δύο μήνες πριν τις εκλογές. Τυχαίο; δεν νομίζω

  • Έπονται και τα εγκαίνια του Gidas Malĺ…..

  • Κατά αρχή να βάλουμε το θέμα σε μία σειρά. Το εγκαινιαζόμενο δεν ονομάζεται πνευματικό κέντρο όπως λάθος σας ενημέρωσε ο Δήμαρχος και αναφέρατε και εσείς. Ο τίτλος αυτού του κτιρίου είναι : ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑΣ. Τουλάχιστον να ξέρει τι εγκαινιάζει. Είναι θετικό το ότι το κέντρο αυτό θα είναι ένα στολίδι για την Πόλη μας. Για να φτάσει όμως σε αυτό το σημείο και να εγκαινιαστεί, πέρασε από σαράντα κύματα που λένε. Δεν είναι έργο τις Διοίκησης Γκυρίνη, απλά έτυχε σε αυτόν να κάνει τα εγκαίνια . Ευτυχώς που υπάρχουν οι χρηματοδοτήσεις όλων των ετών που δείχνουν τα πραγματικά νούμερα τις χρηματοδότησης τα οποία κάποια στιγμή θα δούνε το φώς τις δημοσιότητας για να δούνε και πολίτες πόσοι και ποιοι συνέδραμαν για την πραγματοποίηση αυτού του κέντρου. Τώρα ως προς τον χρόνο των εγκαινίων είναι πασιφανές πως γίνεται για καθαρά προεκλογικούς λόγους. Θα μπορούσε να είχε τεθεί σε λειτουργία πολύ νωρίτερα.

  • Έλεος. Είναι κάτι καλό για την πόλη και ασχολείστε με την μικροπολιτική. Για αυτό δεν είχε γίνει 20 χρόνια μάλλον.

  • Μόνο κάτι έτοιμο θα μπορούσε να εγκαινιάσει

  • Ανώνυμε 11:59:10 διαβάζεις Ελληνικά? Για ποια μικροπολιτική μιλάς? Είπε κανείς ότι δεν είναι καλό αυτό που γίνεται? ΕΓΡΑΨΑ ΑΠΛΑ ότι ο Δήμαρχος ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ !!!! Μήπως αυτό σε ΠΕΙΡΑΞΕ?

    • επειδή διαβάζω ελληνικά δεν ήταν απάντηση σε σένα.

  • λιγα λογια περισσοτερη δουλεια εσεις οι εμποροι. δουλεια εχετε. αν ασχολειστε με τις εκλογες πρωτα και υστερα την δουλεια να ξερετε δεν θα τελειωνετε στην ωρα σας. αδικος κοπος για να βοηθατε τους υποψηφιους.

  • Το οτι ηταν αχουρι για παρα πολλα χρονια κανεναν δεν ενοχλησε. Εδω ηταν το κτηριο ας το εγκαινιαζαν οι προυγουμενες διοικσησεις. Οσο για το ονομα του κτηριου,δεν εχει καμια σημασια.Σημασια εχει να ανοιξει τις πυλες του και να αρχισει να λειτουργει με Παραδοση με Λαογραφια με τεχνες και γενικα καθε ειδος μορφης πολιτισμου. Ενα αρχιτεκτονικο αριστουργημα που πολλες πολεις θα το ζηλευαν ειναι κριμα να μενει νεκρο κουφαρι.Τα υπολοιπα ειναι μικροπολιτικη και κατινιες

  • Κύριοι σημασία έχει ότι επιτέλους έγινε εκκίνηση. Σίγουρα η συνέχεια απαιτεί βελτιώσεις.
    Ωστόσο να μην επιτίθενται οι λάτρεις της καφετέριας πως τάχα μου συνέβαλλαν με ποσά στο παρελθόν τάχα μου , γιατί ο τρόμος από το γιαπί και την εγκατάλειψη ακόμα κάθεται μέσα μας .Αυτοί που το καθυστέρησαν χασομερώντας στην καφετέρια ας σιωπήσουν γιατί οι Αλεξανδρινοί έχουν γερή μνήμη. Ήσασταν κομπάρσοι τότε ο Γκυρίνης είναι πρωταγωνιστής .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *