ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Οι λόγοι της παραίτησης του Γιώργου Κουτζηπασόπουλου: “Ντρέπομαι”…(βίντεο)

Οι λόγοι της παραίτησης του Γιώργου Κουτζηπασόπουλου: “Ντρέπομαι”…(βίντεο)

Γράψαμε χτες πως ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κουτζηπασόπουλος παραιτήθηκε από το δημοτικό συμβούλιο Αλεξάνδρειας (κλικ ΕΔΩ).

Στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο πρόεδρος του Σώματος Δημήτρης Ράπτης διάβασε την επιστολή παραίτησης του Γιώργου Κουτζηπασόπουλου.

Δείτε το βίντεο:

5 Comments

  • Τώρα το είδε που δήλωσε οτι είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον κ Ναλμπαντη τον οποίο ακολούθησε, όλα αυτά που λέει είναι αλήθεια αλλά εάν τα έλεγε στον σωστό χρόνο θα μιλούσαμε αλλιώς

  • Πέρασαν τέσσερα χρόνια φίλε μου για να τα καταλάβεις όλα αυτά? Και τώρα το ερώτημα που ξέρω πως δεν θα απαντήσεις αλλά εγώ θα σου το θέσω. Γιατί παραιτήθηκες και δεν ανεξαρτητοποιήθηκες όπως οι συνάδελφοι σου Συρόπουλος, Κυτούδης και Κιρκιλιανίδης? Γιατί δεν έμεινες να καταγγείλεις τα κακώς κείμενα τις Διοίκησης? Είναι απλό φίλε μου και το ξέρουμε όλοι. Είσαι ο Δούρειος ίππος του Γκυρίνη και αυτό δεν σε τιμά.

  • Εσυ σαν δημοτικός σύμβουλος και ΑΜΕΑ έκανες καμία πρόταση;;;Και όσο καιρό ήταν αντιδήμαρχος έργων ο κ.Ναλμπαντης τι έκανε για τους ΑΜΕΑ και τώρα είσαι μ αυτόν;καλά σε λένε Δουρειο Ίππο!

  • ΤΕΛΙΚΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΤΑΝ ΚΛΑΙΓΑΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΆΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΚΆΝΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ Κ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΗΚΕ. Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΖΕΙ Κ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΊΝΑΙ ΑΡΓΑ.

  • Αυτό μου μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι ότι κατά την ανάγνωση της παραιτήσεως , επικρατούσε ένας όχλος πράγμα που υποδηλώνει ότι δεν έχουν μάθει να σέβονται τον ομιλών και αυτό είναι αποτέλεσμα μη ύπαρξης πειθαρχίας Με απλά λόγια ο καθένας κάνει ότι γουστάρει και όπως το γουστάρει ..!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *