ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Σχόλιο Μπαρτζώκα για την επίσκεψη Παππά: Όσοι «Παππάδες» και να ‘ρθουν, η Μακεδονία δεν ξεχνιέται!

Σχόλιο Μπαρτζώκα για την επίσκεψη Παππά: Όσοι «Παππάδες» και να ‘ρθουν, η Μακεδονία δεν ξεχνιέται!

Την επίσκεψη του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά σχολίασε με καυστικό τρόπο ο πολιτευτής της Ν.Δ. Τάσος Μπαρτζώκας.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και δεξί χέρι του πρωθυπουργού, ο κ. Νίκος Παππάς, επισκέφθηκε την Τετάρτη 20 Μαρτίου τη Βέροια, σε μια προσπάθεια να λειτουργήσει ως κυματοθραύστης των αντιδράσεων των πολιτών στην «Συμφωνία των Πρεσπών».

Θα πρέπει να έχει καταλάβει πλέον ο κ. Παππάς και να το μετέφερε αρμοδίως στον κ. Τσίπρα, ότι εδώ στην Ημαθία, στην καρδιά της Μακεδονίας, στην περιοχή της Βεργίνας των Βασιλικών Τάφων και της Μίεζας της Σχολής του Αριστοτέλη, το μήνυμα είναι ένα και ξεκάθαρο: Η Μακεδονία είναι Ελληνική, οι Μακεδόνες είναι Έλληνες και η γλώσσα των Μακεδόνων (από την εποχή του Μ. Αλεξάνδρου έως σήμερα) ήταν, είναι και θα είναι Ελληνική!

Καμιά «Μακεδονική γλώσσα» δεν υπάρχει κ. Παππά και στείλτε το μήνυμα και στον κ. Τσίπρα, καμιά «Μακεδονική Εθνότητα», καμιά «Μακεδονία» δεν υπάρχει πέραν της μίας και Ελληνικής Μακεδονίας!

Τάσος Μπαρτζώκας

Πολιτευτής Ημαθίας ΝΔ – Δικηγόρος

Zoomerang.gr

5 Comments

  • MISTER BARZOKAS στην παρουσιαση του συνδιασμου τ ναλμπαντη ειχε παραστει και ο αντωνιου που φυσικα υπερψηφησε την συμφωνια της λιμνης!το τραγικο της ολης υποθεσης ηταν οτι αποθεωοηκε απο τους παρευρισκομενους μεσα στους οποιους ηταν και ατομα του συνδυασμου του τζιτζικωστα!για εκει δεν θα πεις τπτ ε?εκτος εαν ο συνδυασμος του τζιτζικωστα αλλαξε σταση και ειναι υπερ της συμφωνιας!!δειτε πως βγαζετε πρωτοι τα ματια σας και μετα ασχολησου με τον παπα!αυτα βλεπουν και σας γλεντανε!!!με αυτους που ψηφισαν αυτην την προδοτικη συμφωνια ουτε γεια ποσο μαλλον να χαχανιζεις εντος της ιδιας αιθουσης!!!

  • Το κόμμα σας τι ψήφισε για τι συμφωνία των Πρεσπών; Μήπως μπορείτε να μας θυμίσετε;

  • Μηπως ξεχαστηκε ο Μητσοτακηςσε 10 χρονια ολοι θα το ξεχασουνε ειπε σε συνεντευξη του και μηπως ξεχαστηκε η κορη του Ντορα.Στο καδρο τωρα και ο παππας.

  • ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΣΩΣΤΟ.

  • αφηστε κ.Μπαρτζωκα μη πουλατε αλλο παπα,σας ηρθε γαντι η συμφωνια αφου και εσεις κατα βαθος θελατε να ψηφιστει,τωρα αυτα τα λετε για να παρετε κανα ψηφο παραπανω γιατι το Μακεδονικο ζητημα μεγαλωσε γενιες και γενιες πολιτικων,ο λαικισμος,η πατριδοκαπηλια και ο Μακεδονομαχισμος ειναι χαρακτηριστικα που δινουν σιγουρους ψηφους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *