ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΧΡΩΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ: 4 Ιδέες για να Διακοσμήσετε με Γκρι Χρώμα το Σαλόνι!

ΧΡΩΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ: 4 Ιδέες για να Διακοσμήσετε με Γκρι Χρώμα το Σαλόνι!

Η επιχείρηση ΧΡΩΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ δραστηριοποιείται στο εμπόριο χρωμάτων και σιδηρικών από το 1987 έως και σήμερα που στεγάζεται στο νέο της κατάστημα στην Αλεξάνδρεια στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 5, ως δεύτερη γενιά και συνεχίζει τη δυναμική της πορεία στο χώρο προσφέροντας τις ίδιες υψηλές υπηρεσίες και αξιόπιστα προϊόντα.

Στις ΧΡΩΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ εκτός από πλούσια ποικιλία σε επώνυμα χρώματα, μπορείτε να βρείτε παντελόνια, φόρμες εργασίας και αδιάβροχα της γνωστής εταιρίας ΑΧΟΝ άριστης ποιότητας και πολύ οικονομικές τιμές.

Ακόμα παπούτσια εργασίας της φημισμένης εταιρίας TALAN.

Στον πανέμορφο χώρο του καταστήματος μπορείτε να βρείτε επίσης τεράστια ποικιλία από:

  • Χρώματα
  • Υλικά Θερμομόνωσης
  • Μονωτικά Υλικά
  • Γυψοσανίδες
  • Βερνίκια
  • Ηλεκτρικά Εργαλεία
  • Εργαλεία χειρός
  • Σιδηρικά
  • Εργαλεία κήπου
  • Ρούχα εργασίας
  • Ηλεκτρολογικό Υλικό
  • Λάμπες -Προβολείς
  • Σκάλες βαρέως τύπου

και πολλά άλλα τα οποία σε συνδυασμό με την ποιότητα αλλά και την άριστη εξυπηρέτηση τοποθετούν ακόμη πιο ψηλά τον πήχη στο χώρο του επαγγέλματος.

Επισκεφτείτε το κατάστημα και δείτε από κοντά την τεράστια ποικιλία προϊόντων που διαθέτει και σας δίνει λύση σε ότι κι αν ψάχνετε.

ΧΡΩΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ

Μ. Αλεξάνδρου 5, Αλεξάνδρεια

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2333022194 – Κινητό: 6974726074

Δείτε 4 Ιδέες για να Διακοσμήσετε με Γκρι Χρώμα το Σαλόνι!

Το γκρι παραμένει η απόλυτη τάση για κάθε μοντέρνο σπίτι.
Το γκρι, είναι ένα πολυδιάστατο χρώμα που δίνει στυλ σε κάθε μοντέρνο σπίτι και σας επιτρέπει να παίξετε ελεύθερα με αξεσουάρ και έπιπλα. Δημιουργεί διαφορετικό ύφος ανάλογα με τις αποχρώσεις που θα το ταιριάξετε και αναδεικνύει εύκολα την δική σας προσωπικότητα στο χώρο. Επιλέξτε σκούρο γκρι στο σαλόνι για να δώσετε την αίσθηση της πολυτέλειας στο χώρο. Συνδυάστε το ιδανικά με απαλά και σοφιστικέ κρεμ για να επιτύχετε ένα κομψό και στυλάτο αποτέλεσμα. Μικρές διακοσμητικές λεπτομέρειες σε απαλό ροζ  προσδίδουν φινέτσα και λεπτότητα στο χώρο.

Επιλέξτε το γκρι-μωβ στο σαλόνι ή την τραπεζαρία για να αναδείξετε τα δωμάτια με έναν κομψό και σοφιστικέ τρόπο. Το μωβ προσφέρει μια αίσθηση άφθονου μυστηρίου και μπορεί να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο ανάλογα με την απόχρωση που θα το ταιριάξετε.Συνδυάστε το με ουδέτερες αποχρώσεις και έπιπλα όπως στη φωτογραφία για ένα εντυπωσιακό look.

Gray with purple in the living room

Το πορτοκαλί στο σπίτι έχει πραγματική ενέργεια, μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς και να δημιουργήσει μια ζεστή και όμορφη προσωπική γωνιά για να απολαμβάνετε τον καφέ ή το βιβλίο σας. Για να εξισορροπήσετε τη δυναμικότητα του συνδυάστε το με ψυχρούς ή ζεστούς ουδέτερους τόνους όπως το γκρι στη συγκεκριμένη φωτογραφία.

Gray with orange in the living room

Συνδυάστε γκρι με ροζ στο σαλόνι και δώστε προσωπικότητα και χαρακτήρα στο χώρο σας. Το γκρι αποπνέει στυλ και δίνει βάθος ενώ το ροζ κάνει το χώρο πιό ζεστό και φέρνει τα δωμάτια πιό ”κοντά”. Γκρι με ροζ είναι ιδιαίτερα αγαπητός γυναικείος συνδυασμός.

Gray with pink in the living room

Extra Tip! Το σκούρο γκρι είναι κατάλληλο για μεγάλα σαλόνια και ενιαίους χώρους, με καλό φως. Αν το σαλόνι σας είναι μικρό ή σκοτεινό επιλέξτε ανοιχτότερες αποχρώσεις του γκρι ή βάλτε το σκούρο γκρι σε έναν μόνο τοίχο.

Πηγή: www.vivechrom.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *