ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη με μια άλλη ματιά..(εικόνες)

Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη με μια άλλη ματιά..(εικόνες)

Ολοκληρώνοντας την παρουσίαση της επίσκεψης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αλεξάνδρεια (κλικ ΕΔΩ), σας παρουσιάζουμε μία διαφορετική φωτογραφική προσέγγιση της επίσκεψης.

Δείτε εικόνες:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 Comments

  • Ωραίο φωτορεπορτάζ που αποτυπώνει πλήρως την κοροϊδία της δήθεν επίσκεψης Μητσοτάκη στην Αλεξάνδρεια. Ηλθε, πηρε χειραψίες κι εφυγε. Μια επισκεψη που ξεκίνησε σαν μυστική και μεταξύ μιας παρέας κι οταν αποκαλύφθηκε μετατράπηκε σε δημοσια συνάντηση παραγόντων της ΝΔ. Ο δε Κυριάκος ήλθε κσι απήλθε απλώς, χωρίς να έχει καμία ουσία η επίσκεψή του παρα μονο για να γραφτεί οτι ήλθε και στην Αλεξάνδρεια. Να χαμε να λέγαμε δηλαδή. Κατα τα άλλα οι παράγοντες της τοπικής ΝΔ νομίζουν οτι εδω ζούμε ιθαγενείς που θα μας εντυπωσιάσουν με τα καθρεφτάκια

  • ΕΙΣΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΟΥΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟ

    • Πολύ εύκολα βγάζεις συμπεράσματα φίλε. Όποιος δεν συμφωνεί με τον φανατισμό σου είναι “βάρβαρος” έτσι;
      Όχι φίλε, νεοδημοκράτης είμαι και μάλιστα ψήφισα Κυριάκο στις εσωκομματικές (όχι σαν κι εσένα) και καθόμουν στην άκρη για να βλέπω όλους εσάς τους “όπου φυσάει ο άνεμος” δεξιούς, να κάνετε δημόσιες σχέσεις. Κρίμα για τον Κυριάκο κρίμα και για την κατάντια της Νέας Δημοκρατίας.Πίσω όμως έχει η αχλάδα την ουρά της.

  • Κυριάκο καλές οι δημόσιες σχέσεις,αλλα για την ταμπακιέρα,που ειναι το θέμα της Μακεδονίας μας,τσιμουδιά!

  • Είμαστε καταδικασμενοι.Καλα να πάθουμε,ότι και αν πάθουμε ειναι λίγο βλέποντας νέα παιδιά να θέλουν να φωτογραφιστουνε με τον εν Κούλι.Εχει πέσει η οικονομία του ελληνικού νοικοκυριού κατά 40 με 50% και δεν ξεσηκωθηκε κανείς, μας έχουν πάρει τα σωβρακα και βλέπεις ακόμη εκείνα τα παλιά ερπετά να προσπαθούν να σφίξουν και να φιλησουν τα χέρια από τους προδότες δίνοντας οδηγίες στις νέες γενιές για το σωστό γλύψιμο.Αισχος σε όλοι την νεολαία του Γίδα που έκατσε κοιμισμένη χωρίς ούτε έστω κάποιος να σηκώσει ανάστημα για το θέμα της Μακεδονίας.

    • πέστα ρε μεγάλε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *