ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Κάτι που δεν ξέρουν αρκετοί για τις εκλογές και τον Κώστα Καλαϊτζίδη

Κάτι που δεν ξέρουν αρκετοί για τις εκλογές και τον Κώστα Καλαϊτζίδη

Με ανάρτησή του στο facebook ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης επισημαίνει ότι λόγω της αλλαγής του εκλογικού νόμου (“Κλεισθένης”) χρειάζεται πλέον και ο ίδιος “σταυρό” προτίμησης στο ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα όπου είναι και πάλι υποψήφιος, για να μπορέσει να εκλεγεί κι αυτή τη φορά.  

Σημαντική διευκρίνηση καθώς αρκετοί φίλοι και υποστηρικτές του, σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρούσαν μέχρι τώρα ότι ως αντιπεριφερειάρχης δεν χρειάζεται σταυρό στο ψηφοδέλτιο, «μπερδεύοντας» προφανώς τις ερχόμενες εκλογές του Μαΐου με τις προηγούμενες εκλογές, όπου ο αντιπεριφερειάρχης εκλέγονταν απ΄ευθείας. Ο νόμος όμως άλλαξε και με βάση τα όσα προβλέπει για τις περιφερειακές εκλογές και ο Κώστας Καλαϊτζίδης χρειάζεται πλέον σταυρό για την εκλογή του.

Ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας αναφέρει σχετικά στη δήλωσή του:

«Απομένουν λιγότερες από 50 ημέρες μέχρι τις εκλογές κι εκείνο που θέλω να επισημάνω είναι ότι σύμφωνα με το νέο νόμο («Κλεισθένης») για την εκλογή μου χρειάζομαι κι εγώ τον «σταυρό» της προτίμησής σας, στο ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Το διευκρινίζω επειδή πολλοί φίλοι θεωρούν ακόμη ότι ως Αντιπεριφερειάρχης δεν το χρειάζομαι. ΟΧΙ… Και ως Αντιπεριφερειάρχης αυτή το φορά ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ «ΣΤΑΥΡΟ» για την εκλογή μου. Καλό νικηφόρο αγώνα και καλή δύναμη σε όλους!»

zoomerang.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *