ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Συγχαρητήρια επιστολή για ένα παιδί 15 ετών!

Συγχαρητήρια επιστολή για ένα παιδί 15 ετών!

Γειά σας!

Ονομάζομαι Παπαδημητρίου Χρήστος και θέλω μέσω της επιστολής μου να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου για ένα παιδί του Δήμου Αλεξάνδρειας με καταγωγή από τα Τρίκαλα Ημαθίας.

Το όνομα αυτού Γιώργος Κούτσιας του Νικολάου.

Ένας αθλητής του Π.Α.Ο.Κ. ο οποίος σήμερα στον τελικό πρωταθλήματος εναντίον του ΑΡΗ διέπρεψε και βοήθησε την ομάδα του κάνοντας μία εξαιρετική εμφάνιση με την επίτευξη 2 γκολ!

Θέλω να δώσω συγχαρητήριά μου στο παιδί και στην οικογένειά του που το υποστηρίζει καθημερινά!

Ο Γιώργος Κούτσιας για μένα είναι πρώτα ένα δημιούργημα του μπαμπά του και μετά του Π.Α.Ο.Κ. ο οποίος τον εξέλιξε σε κορυφαίο αθλητή!

4 Comments

  • Μπράβο Γιωργάκη σου εύχομαι να φτάσεις όσο πιο ψηλά μπορείς το χεις

  • ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΞΟΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ. Η ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΑΡΑ !!!

  • Μπράβο στους γονείς του ,να είναι άξιοι να τον δουν να φτάσει ψηλότερα! Μπράβο στο παιδί για την άψογη παρουσία του στον αγώνα,μπράβο για τις αξιόλογες δηλώσεις του, μπράβο του για όλα,να τον χαίρονται οι γονείς του!

  • ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΕ!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ!Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ,ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΗ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ!
    ΚΩΣΤΑΣ ΔΟΥΜΠΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *