ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Στην Αλεξάνδρεια βρέθηκε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος (εικόνες-βίντεο)

Στην Αλεξάνδρεια βρέθηκε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος (εικόνες-βίντεο)

Ένα ιστορικό στέλεχος της Ν.Δ., ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, βρέθηκε την Τρίτη 9 Απριλίου στην πόλη της Αλεξάνδρειας.

Ιδρυτικό μέλος της ΟΝΝΕΔ, πρώην υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και πρώην δήμαρχος Πειραιά, ο κ. Μιχαλολιάκος στα πλαίσια της περιοδείας του στην Ημαθία, βρέθηκε στην πόλη μας με την ιδιότητα του υποψήφιου ευρωβουλευτή.

Συναντήθηκε με φίλους στο καφέ Garden όπου συζήτησε για θέματα της αυτοδιοίκησης και σχολίασε την κατάσταση των δημοτικών εκλογών στον δήμο της Αλεξάνδρειας όπου υπάρχουν τρεις υποψήφιοι δήμαρχοι από τον χώρο της Ν.Δ.

Δείτε εικόνες και βίντεο από την επίσκεψη, τα όσα του είπε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης και ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Αλεξάνδρειας Νίκος Τάκης:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΕΙΚΟΝΕΣ: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 Comments

  • Βγήκανε οι σκελετοί από τα ντουλάπια μόλις μυρίστηκαν εξουσία . Να ακούς και συμβουλές από τον Μιχαλολιάκο πάει πολύ. Θα την πάρει την απάντηση στις Ευρωεκλογές.

  • 25 χρόνια ΠΑΣΟΚ 25 χρόνια ΝΔ 5 ΣΥΡΙΖΑ μας διέλυσαν… Κλωτσιές έπρεπε κανονικά να πάρει όχι χειραψίες

    • Ποιος θα ρίξει κλωτσιές?αυτοι που Γλυφανε 39 χρονια?και συνεχίζουν?δες τα Μπάρμπαρα?με το ένα πόδι στον …… Και ακόμα ασχολούνται.Η πολιτική φιλε στο greece έχει πολύ μαμ και κακά.

  • Ο χαλκιδης που ναι ρε Χαχαχχα

  • O Βασίλης Μιχαλολιάκος έχει προσφέρει μέχρι τώρα ανεκτίμητες υπηρεσίες στη χώρα, στον Πειραιά και σε πολλούς ακόμη τομείς. Είναι ο άνθρωπος που επέμενε να συνεργάζεται με τη νεολαία και ιδιαίτερα με τους φοιτητές στα Πανεπιστήμια και ανέδειξε τη ΔΑΠ ΝΔΦΚ την πρώτη , χωρίς συναγωνισμό δύναμη στη φοιτητιώσα νεολαία για 33 χρόνια. Αποδείχτηκε με τις ενέργειες του Βασίλη Μιχαλολιάκου ότι οι φοιτητές δεν παρασύρονται πλέον από τα απατηλά και …δύσοσμα συνθήματα των αριστερών, και ακολουθούν μια φιλελεύθερη πορεία κοιτώντας τις σπουδές τους, την προκοπή τους, την εξέλιξή τους κι όχι τα θολά και ψευτοκουλτουριάρικα αριστερά, σταλινικά μηνύματα. Θέλει τώρα, με τις εμπειρίες και τις ικανότητές του, να βοηθήσει τη χώρα σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, να περάσει τα Ελληνικά μηνύματα για την Ενωμένη Ευρώπη με όλα τα χαρακτηριστικά των αρχαίων αμφικτυονιών και να δημιουργήσει συνθήκες προόδου, εξέλιξης και ευημερίας για τους ΄Ελληνες του μέλλοντος. Στην Αλεξάνδρεια άφησε το δυνατό αποτύπωμά του και οι πολίτες της Αλεξάνδρειας θα τον τιμήσουν, στα σίγουρα, με την ψήφο τους μια και ο Βασίλης Μιχαλολιάκος το αξίζει με το παραπάνω.

    ΤΟΠΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

  • σ ειχα και δασκαλο στο τριτο..ησουμ κ απ τους αγαπημενουσ μου…δεν μου αρεσουν αυτα που γραφεις…ξερεισ ο ανθρωπος μεγαλωνει…φτασαμε 32…αυτα που γραφεισ δεν θα τ εγραφε παιδακι του δημοτικου..στο μαθημα ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *