ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ posted by

Τίμησαν τον Γιώργο Ντελιόπουλο οι Απόστρατοι Σωμάτων Ασφαλείας Ημαθίας

Τίμησαν τον Γιώργο Ντελιόπουλο οι Απόστρατοι Σωμάτων Ασφαλείας Ημαθίας

Τον λαογράφο Γιώργο Ντελιόπουλο τίμησε η Ένωση Απόστρατων Ασφαλείας του νομού Ημαθίας για την προσφορά του στον χώρο της λαογραφίας και ιστορίας του τόπου μας.

Ο κ. Ντελιόπουλος παρέλαβε τιμητική πλακέτα στην έδρα της Ένωσης στη Βέροια και η συγκίνησή του ήταν μεγάλη.

Μετά την εκδήλωση ο Γιώργος Ντελιόπουλος προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της ψυχής μου την ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ για την μεγάλη τιμή που μου έκαναν να αναγνωρίσουν το πολύχρονο έργο μου στο χώρο της Λαογραφίας και ιστορίας στον τόπο μας.

Στις 2 Μαρτίου στα γραφεία του Σωματείου στη Βέροια σε ειδική εκδήλωση με τίμησαν, ανάμεσα σε πλήθος αποστράτων κάθε βαθμού. Με δάκρυα παρέλαβα την πλακέτα, την οποία φυλάσσω σαν ένα από τα πολυτιμότερα αναμνηστικά που έχω στην κατοχή μου.

Κύριε πρόεδρε κ. Π. Τσικόπουλε, κυρίες Γραμματέα κ. Χ. Τσιπλακίδη σας ευχαριστώ εγώ και η οικογένειά μου γι΄αυτήν την τιμή που μου κάνετε στα βαθιά γεράματά μου.

Πέντε μέρες από εκείνη την λαμπρή ημέρα, μια ομάδα συμπολιτών μου, στην βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, μου ετοίμασαν γιορτή για τα 83 μου χρόνια.

Κλείνοντας αυτό το σύντομο ευχαριστήριο κείμενο, θέλω να σας βοηθάει ο Προστάτης του Σώματος που υπηρετήσατε, Άγιος Αρτέμιος, εσάς και όλο το Σώμα Ασφαλείας, διότι έχω και τον εγγονό μου σ’αυτό το Σώμα.

Υ.Γ.: Είστε πολιτισμένοι άνθρωποι, με ευαισθησίες σε θέματα Ιστορίας – Λαογραφίας – Πολιτισμού.

Υ.Γ.: Μακάρι να είχαν την ίδια ευαισθησία και οι τοπικοί άρχοντες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *