ΑΓΡΟΤΙΚΑ posted by

Στη Μελίκη κοντά στους αγρότες που υπέστησαν ζημίες από το χαλάζι ο Απόστολος Βεσυρόπουλος (εικόνες)

Στη Μελίκη κοντά στους αγρότες που υπέστησαν ζημίες από το χαλάζι ο Απόστολος Βεσυρόπουλος (εικόνες)

Το πρωί του Σαββάτου 13 Απριλίου ο βουλευτής Ημαθίας της Ν.Δ. Απόστολος Βεσυρόπουλος βρέθηκε στις αγροτικές καλλιέργειες της Μελίκης οι οποίες χτυπήθηκαν χτες Παρασκευή από το χαλάζι.

Ο κ. Βεσυρόπουλος συνομίλησε με τους αγρότες και επισήμανε πως πρέπει να αποζημιωθούν άμεσα για τις ζημιές που υπέστησαν.

Ο βουλευτής επικοινώνησε με την προϊσταμένη του ΕΛΓΑ στη Βέροια κ. Παππά και ζήτησε κλιμάκιο του ΕΛΓΑ να επισκεφτεί άμεσα τις περιοχές και να καταγράψει τις ζημιές στις καλλιέργειες, κάτι που αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα 15 Απριλίου.

Μιλώντας στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς ο κ. Βεσυρόπουλος τόνισε: “Για ακόμα μία φορά οι αγρότες της Ημαθίας δέχονται ένα χτύπημα στις καλλιέργειες και στον κόπο τους. Επισκέφτηκα περιοχές της Κουλούρας, του Διαβατού και της Μελίκης και είδα από κοντά τις καταστροφές που προκάλεσε το χαλάζι τις τελευταίες ημέρες στον νομό μας. Θα επισκεφτώ και τις περιοχές του Ροδοχωρίου και του Κοπανού όπου και εκεί υπάρχουν ζημιές στις καλλιέργειες από το χαλάζι.

Μετά από επικοινωνία με την προϊσταμένη του ΕΛΓΑ στην Ημαθία, τη Δευτέρα κλιμάκια του ΕΛΓΑ θα βρεθούν στις περιοχές που επλήγησαν για να καταγραφούν οι ζημιές. Είμαστε διαρκώς σε επικοινωνία με τους αγρότες για να μπορέσουν να αποζημιωθούν το συντομότερο για τις ζημίες που υπέστησαν”.

Δείτε εικόνες από την επίσκεψη του Απόστολου Βεσυρόπουλου στη Μελίκη:

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *