ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Ανακοίνωσε την Θεοπίστη Φανάρα στις Αντιγονίδες ο Παναγιώτης Γκυρίνης

Ανακοίνωσε την Θεοπίστη Φανάρα στις Αντιγονίδες ο Παναγιώτης Γκυρίνης

Από τον συνδυασμό «Ώρα Ευθύνης» του Παναγιώτη Γκυρίνη ανακοινώθηκε:

Μια ακόμη συνδημότισσά μας θα συνεισφέρει με τις δυνάμεις της στον κοινό αγώνα για ένα καλύτερο αύριο, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο της “Ώρας Ευθύνης” στην εκλογική περιφέρεια Αντιγονιδών.

Καλωσορίζουμε την κυρία Θεοπίστη Φανάρα στην “Ώρα Ευθύνης”, στο ψηφοδέλτιο της νίκης, και της ευχόμαστε καλή δύναμη.

Όλοι μαζί συνεχίζουμε το έργο που ξεκινήσαμε το 2014, ισχυροποιώντας ακόμη περισσότερο τα θεμέλια που έχουμε θέσει για έναν Δήμο σύγχρονο, αποδοτικό, με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Zoomerang.gr

1 Comment

  • Η Θεοπίστη Φανάρα είναι ένας άνθρωπος του οποίου τα ταλέντα είναι αμέτρητα !Οργανωτικότητα και εργασιομανία ! Ασχολείται χρόνια με την παράδοση του τόπου μας και πραγματικά μας έχει καταπλήξει με τα αποτελέσματα της αφοσίωσης της .Συγγραφικό ταλέντο που μας ξάφνιασε ευχάριστα για την άποψη της για τα χωριά της Αλεξάνδρειας .
    Για όλους εμάς που ξενιτευτήκαμε σε άλλους τόπους μας δημιούργησε την ανάγκη του νόστου και μια αφόρητη νοσταλγία για τον τόπο μας. Δυστυχώς δεν ψηφίζω στο χωριό μου και επομένως δεν μπορώ να την υποστηρίξω . Ομως για όσους δεν την γνωρίζουν επαρκώς η Θεοπίστη είναι μια πολύ καλή επιλογή .Εάν εκλεγεί θα βοηθήσει την περιοχή μας με τρόπο που μόνο αυτή γνωρίζει ! Καλή επιτυχία !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up