ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Δεν έγινε η έκπληξη στα Τρίκαλα – στον τελικό κυπέλλου Ημαθίας η τοπική ομάδα

Δεν έγινε η έκπληξη στα Τρίκαλα – στον τελικό κυπέλλου Ημαθίας η τοπική ομάδα

Διεξήχθη σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου η συνέχεια του ημιτελικού ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και τη Νίκη Αγκαθιάς.

Θυμίζουμε πως στο πρώτο παιχνίδι τα Τρίκαλα είχαν κερδίσει στην Αγκαθιά με 2-1 ενώ στον επαναληπτικό αγώνα, το παιχνίδι είχε διακοπεί στο 40΄όταν οι φιλοξενούμενοι αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια ο διαιτητής διέκοψε οριστικά το παιχνίδι.

Η αναμέτρηση συνεχίστηκε σήμερα από το σημείο που είχε σταματήσει.

Δεν σημειώθηκαν γκολ και η αναμέτρηση έληξε με το λευκό 0-0.

Έτσι στον τελικό κυπέλλου Ημαθίας ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων θα αντιμετωπίσει τη Βέροια που στην ημιτελική φάση απέκλεισε το Ροδοχώρι.

8 Comments

  • Παμε ΑΓΚΑΘΙΑΡΑΑΑΑΑΑ εγραψες ιστορια οπως η ΠΑΟΚΑΡΑ που ειναι μονη κ ολη η αθηνα μαζι,ετσι εισουν κ εσυ κ ολος ο νομος απεναντη σου. ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ σε ολους στον φιλαθλο κοσμο κ στην ΟΜΑΔΑΡΑ μας.κ οταν φτασει καποιος οπου εφτασες εσυ τοτε τα λεμε.μπραβο στον μεγα αλεξανδρο τρικαλων.

    • Σιγά θα κλάψω. Αγκάθι στην καρδιά σαν να λέμε για την Αγκαθιά…. χα χα χα
      Μέγα γράφεις και φέτος ιστορία!

  • ΠΑΛΙ 5 ΜΑΣ ΕΡΙΞΕ Η ΑΓΚΑΘΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

  • Σίγουρα δεν θα φτάσει ο Μέγας Αλέξανδρος εκεί που έφτασε η Αγκάθια… δηλαδή στην αφάνεια. Για χρόνια ολόκληρα δεν είχατε ομάδα φίλε μου. Και αυτό για ένα χωριό σαν την Αγκαθιά δεν είναι τιμητικό (προσωπικές απόψεις εκφράζω).
    Είναι γεγονός πως τα Τρίκαλα ανέκαθεν είχαν ανθρώπους που ξέρουν από ποδόσφαιρο και κάθε κίνηση γίνεται ύστερα από επεξεργασία. Κάθε επιλογή από τότε που θυμάμαι τον Μέγα Αλέξανδρο είναι αυστηρά μελετημένη. Εγώ για παράδειγμα που δεν γνωρίζω από ποδόσφαιρο και 200.000€ να μου έδινε κάποιος η ομάδα μπορεί να κινδύνευε να πέσει κατηγορία. Ενώ τώρα με πολύ λίγα χρήματα όχι μόνο θα στεφθεί άξια πρωταθλήτρια, όχι μόνο απέκλεισε την Αγκαθιά η οποία πρωταγωνιστεί στην κατηγορία της φέτος, είναι και ο εν δυνάμει κυπελλούχος Ημαθίας! Δίνω συγχαρητήρια σε προπονητή, παίχτες, φίλους της ομάδας και διοίκηση διότι όλοι τους ξεπέρασαν τους εαυτούς τους έπειτα από μία δύσκολη χρονιά όπως ήταν η προηγούμενη. Ελπίζω και εύχομαι του χρόνου η Αγκαθιά να μην εγκαταλείψει το πρωτάθλημα και αυτομάτως πέσει 3 κατηγορίες όπως έγινε και στο παρελθόν.

  • Καλα λες οτι δεν εχεις χαμπαρια απο μπαλα ποτε ηταν στην αφανεια η νικη αγκαθιας οταν ητανε η αγκαθια δ εθνικη εσεις χορευατε στο αλεξανδρειο ρουμπα,οταν θα φτασεις να βγεις β”εθνικη μεχρι τελους τοτε τα λεμε.περυσι φιλιπος αλεξανδρειας κ τρικαλα μαζι ειχατε απο 15 16 βαθμους κ η ΑΓΚΑΘΙΑΡΑ φετος 53 .ΒΕΡΟΙΑ-ΑΓΚΑΘΙΑ 0-1 ΑΓΚΑΘΙΑ ΒΕΡΟΙΑ 0-0 κ χαμενο πεναλτυ.

    • Ακου εξυπνακο.να ειναι καλα ο γιαννακης απο αθηνα και ο κωστας απο θεσσαλονικη.12 πεναλτι πηρες φετος.σε κανονιζανε διαιτησιες και εσυ χαιρεσαι.περυσι η αλεξανδρεια ειχε 2 μεγαλυτερο μπατζετ και επεσε,για να καταλαβεις σε τι ομιλο παιζανε τα τρικαλα.φανηκε χθες και μεσα στο χωριο σας το πως φτασατε 3 φετος.χθες δεν υπηρχε ο κωστακης και ο γιαννακης να δωσει πεναλτι.αυτα να πεις στο ματσουκα τζολα.

  • Καλό αρνί στη σούβλα φίλε! Και καλή χόνεψει! Μιλάς για Αγκαθιά – Βέροια και ξεχνάς το Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Νίκη Αγκαθιάς… Από εχθές για εμάς είστε “Ήττα” Αγκαθιάς!

  • Μπραβο στα τρικαλα …..Μπραβο στην αγκαθια για.το πρωταθλημα …..1λαθος που ξαναεγινε το ματσ….2.τα τρικαλα εχουν νεανικη ομαδα και εχει μελλον…..3.Γνωμη τα χωρια τρικαλα , Αγκαθια .μοιαζουν λες και ειναι ιδιες ρατσες ανθρωπον!!!4.ορισμενοι εβαλαν τον αγωνα σαν εκλογικο αγωνα…..5…του χρονου στην Γ που ευχομαι να εισαστε μαζι και 2 ομαδες να κανεται συνχωνευση!!!!!και τελος ακαδημιες εχετε ΡΕ οι μαζεματα θα κανεται????τα παιδια απο τα χωρια σας δεν ειναι καλοι παικτες ρε τσοκανια!!!!!αει ντε με το χρημα ολοι νεουπλουτοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *