ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Δύο επιτυχίες για παλαιστές από τον δήμο Αλεξάνδρειας – συγχαρητήρια! (εικόνες)

Δύο επιτυχίες για παλαιστές από τον δήμο Αλεξάνδρειας – συγχαρητήρια! (εικόνες)

Χρυσός στην πάλη ο Νίκος Μακρυγιάννης από την Αλξεάνδρεια!

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης παμπαίδων – παγκορασίδων που έγινε στον Βόλο, ο αθλητής από την Αλεξάνδρεια Νικόλαος Μακρυγιάννης που παλεύει με την πρωταθλήτρια ομάδα Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης, αγωνίστηκε στην κατηγορία των 62 κιλών ανεβαίνοντας στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

Ο αθλητής έκανε περήφανους τους προπονητές του Κουτσουπάκη Παναγιώτη και Ιακωβίδη Θέμη όπως και τους γονείς του Έφη Μανδρά και Χρήστο Μακρυγιάννη που δεν μπορούσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους.

Το πρόγραμμα του Μακρυγιάννη είναι να ολοκληρώσει την προετοιμασία σε Αρμενία, Γεωργία και Ρωσία για να μπορέσει να αγωνιστεί στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης το οποίος θα πραγματοποιηθεί σε 2 μήνες στην Πολωνία.

Καλή επιτυχία Νίκο!

 

 

 

 

 

 

 

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ο Σωτήρης Στογιαννόπουλος!

Το ασημένιο μετάλλιο στην πάλη κατέκτησε ο Σωτήρης Στογιαννόπουλος. Ο αθλητής από την Ξεχασμένη του δήμου Αλεξάνδρειας μετά από μία δύσκολη κλήρωση, ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου με την ομάδα του Παλαιστικού Συλλόγου Ευκαρπίας που πήρε τη πρώτη θέση στη διοργάνωση κάνοντας το 4 στα 4 στα πρωταθλήματα.

Οι προπονητές του αθλητή Κουτσουπάκης Παναγιώτης και Θέμης Ιακωβίδης έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την απόδοσή του. Όπως θερμά συγχαρητήρια στους προπονητές και έδωσε ο πατέρας του αθλητή Φώτης Στογιαννόπουλος.

Καλές επιτυχίες Σωτήρη για τη συνέχεια.

 

 

 

2 Comments

  • Συγχαρητήρια!!!

  • Αρε Νικολάρα…δώσε πόνο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *