ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Αναβαθμίζονται οι παιδικές χαρές του δήμου Αλεξάνδρειας – υπογράφτηκε σύμβαση ύψους 223.000 ευρώ

Αναβαθμίζονται οι παιδικές χαρές του δήμου Αλεξάνδρειας – υπογράφτηκε σύμβαση ύψους 223.000 ευρώ

Σύμβαση αρχικού προϋπολογισμού 223.159,91 ευρώ υπέγραψε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης για το έργο “Διαμόρφωση χώρου παιδικών χαρών δήμου Αλεξάνδρειας”.

Η σύμβαση υπογράφτηκε στο γραφείο του δημάρχου με την ανάδοχο εταιρία “Αφοί Καλλιμογιάννη – Δ. Φωταρούδης Ο.Ε.”.

Στο έργο θα γίνει διαμόρφωση των κοινόχρηστων χώρων των παιδικών χαρών του δήμου Αλεξάνδρειας, έργο το οποίο θα πρέπει να παραδοθεί εντός των επόμενων 90 ημερολογιακών ημερών.

Μετά την ολοκλήρωσή του αναμένεται να αναβαθμιστούν οι παιδικές χαρές του δήμου μας εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου που έρχεται.

5 Comments

  • Με τις παιδικες χαρες των παιδικων σταθμων ?ποιος θα μεριμνησει…..

  • Ας κόψουν πρώτα τα χόρτα από τα σχολεία και μετά ας μιλήσουν για τις παιδικές χαρές πού έχουν πινακίδες εκτός λειτουργίας …… μήπως και σε αυτές θα έχουν τέτοιες πινακίδες? Τα σκυλιά και οι γάτες κάνουν πάρτι με τα σκουπίδια….. και οι οδηγοί κάνουν δική ζακ στους δρόμους για να αποφύγουν τις λακούβες.

  • Τον προτελευταίο μήνα πριν τις εκλογές, στο τελευταίο έτος της 5/ετίας; Τόσο… νωρίς το θυμήθηκαν; Ντροπή! Γίνεται σε όλους τους Δήμους, δεν λέω, αλλά είναι κοροϊδία κατάμουτρα! Ευτυχώς που ξαναγίνεται τετραετής η θητεία, και θα βλέπουμε τακτικότερα να γίνονται έργα.

  • ΝΩΡΙΣ ΘΗΜΗΘΗΚΑΤΕ! ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ (ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ! ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?
    ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΚΑ?

  • λάθος σημείο η απόβαση στην Νορμανδία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *