ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Οι Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας φιλοξένησαν τους Παλαίμαχους Κολωνίας (εικόνες-βίντεο)

Οι Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας φιλοξένησαν τους Παλαίμαχους Κολωνίας (εικόνες-βίντεο)

Σε φιλική αναμέτρηση, οι παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας φιλοξένησαν την Παρασκευή 3 Μαΐου την ομάδα των Παλαιμάχων Κολωνίας στο γήπεδο Νεοκάστρου.

Οι άριστες σχέσεις του προέδρου των Παλαιμάχων Αλεξάνδρειας Κώστα Μαστοροδήμου με τον πρόεδρο της ομάδας της Κολωνίας φέρνει για δεύτερη φορά της ομάδα της Κολωνίας στην πόλη μας μετά το 2015 όπου είχαν πραγματοποιήσει φιλανθρωπικό αγώνα για τα Παιδιά της Άνοιξης και το Ειδικό Σχολείο της πόλης μας.

Αντίστοιχα οι Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας είχαν φιλοξενηθεί σε εξέδρα των επισήμων στο περίφημο καρναβάλι της Κολωνίας το 2016 και το 2017.

Στην φετινή τους παρουσία στη χώρα μας, οι Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας μαζί με τους φίλους τους από την Κολωνία επισκέφτηκαν το Μουσείο της Βεργίας όπου τους έδειξαν πως η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική.

Στη συνέχεια στο γήπεδο Νεοκάστρου πραγματοποιήθηκε το φιλικό με την ομάδα της Αλεξάνδρειας να κερδίζει με σκορ 8-6. Πέντε υπέροχα γκολ πέτυχε ο Κούντζας, δύο ο Πουαρίδης και ένα ο Κούτσιας.

MVP του αγώνα αναδείχθηκε ο Μάκης Κούντζας.

Το “τρίτο ημίχρονο” συνεχίστηκε στο κέντρο ΠΟΛΙΤΕΙΑ όπου τιμήθηκε για την προσφορά του στον σύλλογο ως ταμίας και ως ποδοσφαιριστής των Παλαιμάχων Αλεξάνδρειας ο Κώστας Μέκκας.

Το ραντεβού των δύο ομάδων ανανεώθηκε για τις 22/02/2020 (όλα δυάρια) στο καρναβάλι της Κολωνίας.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΕΙΚΟΝΕΣ: 

Ρεπορτάζ:

ΜΑΚΗΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *