ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Η παιδική ομάδα του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας στο Final Four του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ!

Η παιδική ομάδα του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας στο Final Four του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ!

Μια ακόμη σπουδαία επιτυχία για τον Άθλο και το Μπάσκετ της Αλεξάνδρειας!

Η Παιδική ομάδα της Ακαδημίας Άθλος περνώντας αήττητη από την φάση των ομίλων και την φάση των καλύτερων οχτώ ομάδων της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας (ΕΚΑΣΚΕΜ) θα διεκδικήσει στην τελική φάση (φάιναλ φορ) τον τίτλο του Πρωταθλητή Κεντρικής Μακεδονίας.

Η τελική φάση θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Δ. Βικέλας στο Μακροχώρι Βέροιας το Σάββατοκύριακο 11 & 12 Μαΐου 2019.

Οι ομάδες που συμμετέχουν είναι: AΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΜΑΙΟΥ

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

15.30 ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ-ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

17.00 ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ-Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΙΟΥ

ΤΕΛΙΚΟΙ:

15.30 ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

17.00 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Η πρωταθλήτρια ομάδα εκτός από τον τίτλο της ΕΚΑΣΚΕΜ θα κερδίσει και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ελλάδος.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο ΑΘΛΟΣ είναι η μοναδική ομάδα της ΕΚΑΣΚΕΜ που συμμετέχει και στα δύο ΦαιναλΦορ Παίδων και Εφήβων (όπου μάλιστα κατέκτησε την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλιο) της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Επίσης είναι η μοναδική ομάδα από τις περσινές τέσσερις φιναλίστ της τελικής φάσης των Παίδων (ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ και ΠΙΕΡΙΚΟΣ οι υπόλοιπες τρεις) που βρίσκεται και  φέτος στο Φαιναλφορ.

Αποδεικνύει λοιπόν έμπρακτα ότι με την άριστη λειτουργία, τον σωστό προγραμματισμό και το εξαιρετικά ποιοτικό πρόγραμμα προπόνησης που εφαρμόζεται από το έμπειρο προπονητικό τιμ της ομάδας ο Άθλος καθιερώνεται ως η νέα μεγάλη δύναμη στα τμήματα υποδομής της Κ.Μακεδονίας.

Η Ακαδημία Άθλος καλεί τους φίλους του αθλήματος αλλά και τους φιλάθλους της πόλης μας να στηρίξουν το διήμερο των αγώνων της τελικής φάσης την Παιδική ομάδα και να την ωθήσουν με την παρουσία τους προς μια ακόμη διάκριση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *