ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Στον τελικό των Play Off τα Τρίκαλα – δεν έγινε το Ροδοχώρι – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Στον τελικό των Play Off τα Τρίκαλα – δεν έγινε το Ροδοχώρι – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Μεγάλο διπλό πήρε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων στον επαναληπτικό αγώνα των play off στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 στο γήπεδο της Νικομήδειας κόντρα στη Νάουσα, κατάφερε με ανατροπή και πρωταγωνιστή τον Παρσόπουλο να πάρει την πρόκριση στον τελικό του θεσμού με σκορ 1-2. Θυμίζουμε πως στο πρώτο παιχνίδι τα Τρίκαλα έχασαν στην έδρα τους με 0-1.

Στο άλλο παιχνίδι στον Διαβατό, ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και το Ροδοχώρι αναβλήθηκε με την ομάδα του Ροδοχωρίου να αποχωρεί πριν την έναρξη του αγώνα. Πλέον η ΕΠΣ Ημαθίας θα αποφασίσει την τύχη του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

3 Comments

  • Μέσα στο γήπεδο υπήρχε μόνο μία ομάδα! Ο αντίπαλος όλες του τις ελπίδες τις εναπόθεσε στον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου. Όμως τα Τρίκαλα επιβάλλανε τον δικό του νόμο! Και τώρα φερ’τε το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! Συγχαρητήρια σε όλους! Είστε απόγονοι του ΣΤΡΑΤΗΛΆΤΗ! Το φετινό Deal το ζηλεύει και ο Φερεντίνος!

  • Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους.το πιο μεγαλο στην οικογενεια παπαδοπουλου.δεν συμβιβαζονται με τα λιγα ποτε.τακη ενα μεγαλο μπραβο σε σενα που μετεδωσες στα παιδια σου την αγαπη για το χωριο σας.μην σταματησε ποτε,μας κανετε περηφανους.με αγαπη ο φιλος σου κωστας.

  • οτι ναναι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *