ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Κώστας Ναλμπάντης: Συγχαρητήρια στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων

Κώστας Ναλμπάντης: Συγχαρητήρια στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων

Τα συγχαρητήριά του απέστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Κώστας Ναλμπάντης στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων για την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας στην ΕΠΣ Ημαθίας:

Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες τον προπονητή και την διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, για την επιτυχία της συμμετοχής στον τελικό του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Ημαθίας.

Ο συνδυασμός μας θα είναι αρωγός της προσπάθειας όλων των αθλητικών σωματείων, με σκοπό την προσέλκυση όσων περισσότερων νέων στον αθλητισμό.

Κώστα Ναλμπάντης

Υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας

1 Comment

  • * Μήνυμα προς όλους τους υποψηφίους του Δήμου Αλεξάνδρειας:
    Μία εκ των ομάδων του τελικού είναι ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων!
    Ίσως ο τελικός να έχει δύο ομάδες από τον Δήμο μας!
    Θεωρώ πως είναι ευκαιρία, μιας και ο τελικός θα γίνει στα Τρίκαλα, να μας βοηθήσετε να δημιουργήσουμε την ατμόσφαιρα που επιθυμούμε! Θέλουμε τον τελικό να τον κάνουμε μία γιορτή έτσι όπως την φανταζόμαστε και την επιθυμούμε! Θέλουμε να αναδείξουμε πως ακόμη και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, το οποίο είναι, ήταν και θα είναι η “σπονδυλική στήλη” ολόκληρου του ποδοσφαίρου, να δημιουργήσουμε μία φαντασμαγορική ατμόσφαιρα! Γηπεδούχοι και αντίπαλοι και ουδέτεροι φίλαθλοι να ζήσουν κάτι πρωτόγνωρο! Αξίζει! Αξίζει για την ιστορία και των δύο ομάδων! Σας παροτρύνω να ενώσετε τις δυνάμεις σας και να κάνετε το γήπεδο μια γιορτή!
    Είστε άνθρωποι που ασχολείστε με τα κοινά για το καλό του τόπου! Ο αθλητισμός είναι ένα από τα καλά αυτού του τόπου και αν στον τελικό προκύψει να είναι ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας τότε μιλάμε για πραγματικά μία γιορτή του Δήμου! Βάλ’ τε την φαντασία σας να σκεφτεί μία ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει αίσθηση! Δείξ’ τε μας πως παρά τις διαφορές σας και τις πολιτικές σας θέσεις, ο αθλητισμός θα σας ενώσει!
    Με το μήνυμά μου εκφράζω δική μου επιθυμία και τίποτα παραπάνω. Απλά γουστάρω να δω πολύ κόσμο σε έναν τελικό πρωταθλήματος στο Δήμο Αλεξάνδρειας! Ευχαριστώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *