ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Απάντηση Γκυρίνη σε Ναλμπάντη για το debate: “Αδυνατεί (ή δεν θέλει) να αντιληφθεί την απάντηση που έχουμε δώσει”

Απάντηση Γκυρίνη σε Ναλμπάντη για το debate: “Αδυνατεί (ή δεν θέλει) να αντιληφθεί την απάντηση που έχουμε δώσει”

Απάντηση σε ανακοίνωση του συνδυασμού “Αξίζουμε καλύτερα” του Κώστα Ναλμπάντη σχετικά με το debate, απέστειλε η “Ώρα Ευθύνης” του Παναγιώτη Γκυρίνη.

Διαβάστε:

“Σίγουρα σε έναν προεκλογικό αγώνα συνηθίζονται στη χώρα μας (αν και κακώς) οι υποσχέσεις για έργα, για προγράμματα, για θέσεις εργασίας και αυτό είναι εν μέρει είναι γνωστό και θεμιτό στις συνειδήσεις των πολιτών.

Σε έναν προεκλογικό αγώνα, όμως, που υπόσχεσαι τα πάντα κατηγορώντας συγχρόνως τη διοίκηση που μέχρι πρότινος ήσουν σε έμμισθη θέση, Αντιδήμαρχος έργων συγκεκριμένα και όταν μάλιστα διετέλεσες στο παρελθόν σε έμμισθη θέση Διοίκησης για αρκετά χρόνια, χωρίς να μάλιστα να προσφέρεις κανένα ουσιαστικό έργο, τότε αυτό είναι πρόκληση στις συνειδήσεις των πολιτών.

Ακόμη περισσότερο, όμως, σε έναν προεκλογικό αγώνα που υπόσχεσαι “γη και ύδωρ” και συγχρόνως παραποιείς, ψεύδεσαι ή δεν θέλεις να καταλάβεις το έργο και τις προτάσεις των άλλων συνδυασμών, τότε κάνεις προεκλογικό αγώνα με τεχνικές και όρους παλαιών αντιλήψεων και πρακτικών, που θυμίζουν παλιές σκοτεινές εποχές, φέρνοντας “ως νέο” ότι παλιό, ξεπερασμένο και καταδικασμένο στις συνειδήσεις των πολιτών .. τότε γίνεσαι επικίνδυνος για τον τόπο και για το μέλλον των πολιτών.

Αυτόν τον προεκλογικό αγώνα κάνει καθημερινά στις ομιλίες του ο κ. Ναλμπάντης αυτό και με την τελευταία του ανακοίνωση για το…

Διαβάστε τη συνέχεια στο Zoomerang.gr κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *