ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Πλούσιο και φέτος το θερινό πρόγραμμα της Ακαδημίας ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας

Πλούσιο και φέτος το θερινό πρόγραμμα της Ακαδημίας ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας

Η Ακαδημία Μπάσκετ Άθλος ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διεξαγωγής των φετινών θερινών της προγραμμάτων τα οποία θα ξεκινήσουν δύο εβδομάδες μετά τη λήξη της κανονικής  αγωνιστικής περιόδου, που προσδιορίζεται με την τελετή λήξης της Ακαδημίας στις 15 Ιουνίου 2019.

Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος ο Άθλος θα πραγματοποιήσει το άκρως επιτυχημένο Basketball Camp που λαμβάνει χώρα στις εγκαταστάσεις του 2ου  Γυμνασίου Αλεξάνδρειας καθώς και το κατασκηνωτικό του πρόγραμμα που συνδυάζει Αθλητισμό, Μπάσκετ και διακοπές στην Κρυοπηγή της Χαλκιδικής και πιο συγκεκριμένα στην κατασκήνωση YUPPI CAMP.

Το αρκετά ανανεωμένο και με πολλές εκπλήξεις 6th BASKETBALL CAMP στην Αλεξάνδρεια, λόγω της μεγάλης προσέλευσης αγοριών και κοριτσιών τα προηγούμενα έτη θα πραγματοποιηθεί και φέτος σε δύο περιόδους, η πρώτη για παιδιά (αγόρια και κορίτσια) γεννημένα τα έτη 2014-2006 από 1 ως 6 Ιουλίου 2019 και η δεύτερη για αγόρια και κορίτσια γεννημένα τα έτη 2005-2001 από 8 ως 13 Ιουλίου 2019.

Δύο εβδομάδες γεμάτες αθλητισμό, μπάσκετ, παιχνίδι, διασκέδαση, καινούριες φιλίες και όλα αυτά κάτω από την επίβλεψη και την καθοδήγηση του πλέον έμπειρου και αναγνωρισμένου προπονητικού-εκπαιδευτικού επιτελείου του οποίου ηγείται ο ιδρυτής και διευθυντής της Ακαδημίας Άθλος κόουτς Αγγέλης Βασίλης (8 φορές πρωταθλητής Ελλάδας στις μικρές ηλικίες και με πολλές Παγκόσμιες διακρίσεις).

Το καμπ στην Αλεξάνδρεια θα επισκεφθούν όπως και τα προηγούμενα χρόνια αρκετοί αθλητές και προπονητές υψηλού επιπέδου που θα μεταδώσουν τις εμπειρίες τους στα παιδιά καθώς και επιστήμονες που σχετίζονται με τον αθλητισμό και την σωματική υγεία των παιδιών που θα τους ενημερώσουν για πολύ σημαντικά θέματα.

Το κατασκηνωτικό πρόγραμμα που πραγματοποιείται στην Χαλκιδική, στη Yuppi Camp, και συνδυάζει Μπάσκετ αλλά και διακοπές προγραμματίστηκε για την περίοδο από 17-24 Αυγούστου 2019 και αφορά τόσο αθλητές και αθλήτριες που θέλουν να προετοιμαστούν για την νέα περίοδο όσο όμως και παιδιά που θέλουν να περάσουν όμορφες και δημιουργικές διακοπές μαζί με τους φίλους τους.

Στο καταπράσινο περιβάλλον της κατασκήνωσης τα παιδιά μαθαίνουν να είναι αυτόνομα, να ζουν ομαδικά, να αναπτύσσουν τα ενδιαφέροντά τους και να κάνουν καινούριους φίλους. Επίσης περνάνε ξένοιαστες αλλά και δημιουργικές στιγμές στη θάλασσα, στις πισίνες και στις πολλές δραστηριότητες της κατασκήνωσης πάντα με την επίβλεψη των προπονητών του Άθλου αλλά και του έμπειρου προσωπικού της κατασκήνωσης.

Υπενθυμίζουμε ότι το κατασκηνωτικό πρόγραμμα επιδοτείται εξολοκλήρου από τα προγράμματα του ΟΑΕΔ για τους δικαιούχους του προγράμματος, από τον ΟΓΑ καθώς και από τα ασφαλιστικά ταμεία που είναι συμβεβλημένα.

Πληροφορίες – εγγραφές στα θερινά προγράμματα του Άθλου στα τηλέφωνα των υπευθύνων:

6974066505 (κ. Αγγέλης) / 6907990179 2310607566 (γραμματεία)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *