ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗ – ΒΕΡΓΟΣ: Σούπερ προσφορές και τιμές έκπληξη στο διακοπτικό υλικό για όλο τον Μάιο και Ιούνιο!

ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗ – ΒΕΡΓΟΣ: Σούπερ προσφορές και τιμές έκπληξη στο διακοπτικό υλικό για όλο τον Μάιο και Ιούνιο!

Η Τεχνική εταιρία ΗΛΕΚΤΡΟΛύΣΗ του Στέργιου Βέργου ( Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Ανωτάτης Σχολής ) λειτουργεί στην πόλη της Αλεξάνδρειας από το 2007. Η μοναδική ποιότητα υπηρεσιών, η ποικιλία προϊόντων και η πολυετής εμπειρία στο χώρο είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Η επιχείρηση αναλαμβάνει Ηλεκτρολογικά Έργα, Βιομηχανικούς Αυτοματισμούς όπως επίσης και Κατασκευή Ηλεκτρολογικών Πινάκων. Επίσης παρέχει ΔΩΡΕΑΝ μελέτη του χώρου σας για εξοικονόμηση ενέργειας, από έμπειρο ηλεκτρολόγο μηχανικό.

Στο κατάστημα ΗΛΕΚΤΡΟΛύΣΗ στην Αλεξάνδρεια μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από:

  • Ηλεκτρολογικό Υλικό ( Χονδρική – Λιανική )
  • Συστήματα ασφαλείας ( Συναγερμοί – Κάμερες )
  • Κεραίες
  • Φωτιστικά επαγγελματικού χώρου
  • Φωτιστικά οικιακού χώρου
  • Διακοπτικό Υλικό

και πολλά άλλα προϊόντα που μπορούν να δώσουν λύση σε αυτό που ψάχνετε. Με μια επίσκεψη στο χώρο του καταστήματος μπορείτε να δείτε από κοντά τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων και τις μοναδικές προσφορές που παρέχει στους πελάτες της η επιχείρηση.

Επίσης η επιχείρηση αναλαμβάνει την έκδοση ΣΧΕΔΙΩΝ ΔΕΗ για τον επαγγελματικό ή οικιακό σας χώρο. Τέλος να αναφέρουμε πως η πολυετής εμπειρία σε συνδυασμό με τη μοναδική ποιότητα των υπηρεσιών της, η επιχείρηση αναλαμβάνει και υλοποιεί έργα συνεργαζόμενη με μεγάλα ονόματα εταιριών όπως ΑΒ Βασιλόπουλος, Olympus Plaza κ.α ως εξωτερικοί συνεργάτες.

Για όλο τον μήνα Μάιο και Ιούνιο η επιχείρηση έχει ετοιμάσει μοναδικές προσφορές σε όλο το διακοπτικό υλικό το οποίο μπορείτε να βρείτε σε τιμές έκπληξη. Επισκευφτείτε το κατάστημα και δείτε από κοντά τη μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων σε μοναδικές τιμές.

ΗΛΕΚΤΡΟΛύΣΗ

Γρηγορίου Λαμπράκη 29, Αλεξάνδρεια

Τηλ: 23330 23732 | Κινητό: 6944464212

email: stergios02@yahoo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up