ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. ο Βασίλης Φουντουκίδης από την Κυψέλη Αλεξάνδρειας

Υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. ο Βασίλης Φουντουκίδης από την Κυψέλη Αλεξάνδρειας

Ο Βασίλης Φουντουκίδης που κατάγεται από την Κυψέλη του δήμου Αλεξάνδρειας είναι άμεσος συνεργάτης του Στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού στην Κεντρική Μακεδονία με την ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. (Πατριωτική Ριζωσπαστική Ένωση).

Στις ερχόμενες εκλογές ο Βασίλης Φουντουκίδης είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΠΑΤ.ΡΙ.Ε.

Μιλώντας στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς ο κ. Φουντουκίδης αναφέρει:

Ονομάζομαι Φουντουκίδης Βασίλης. Είμαι 39 ετών. Είμαι παντρεμένος και έχω πέντε ανήλικα τέκνα. 

Γεννήθηκα στη Βέροια και διαμένω στην Κυψέλη Ημαθίας. Από όλα μου τα χρόνια ανήκα στον πατριωτικό χώρο γιατί πιστεύω ότι μόνο ένας πατριώτης που αγαπάει την πατρίδα του και δεν ανήκει ιδεολογικά αριστερά η δεξιά ή το κέντρο μπορεί να υπηρετήσει και να βοηθήσει την Ελλάδα. 

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και επέλεξα να κατέβω με το στρατηγό Ελευθέριος Συναδινό, εν ενεργεία ευρωβουλευτή, γιατί είναι ο μόνος σοβαρός υπεύθυνος και απέδειξε τα τόσα χρόνια στην Ευρωβουλή τη δουλειά που κάνει για την Ελλάδα. 

Η πρότασή του για μία συσπείρωση των πατριωτικών Δυνάμεων ήταν κάτι που εγώ το έψαχνα και το ήθελα. Η ΠΑΤΡΙΕ έχει καταφέρει να συσπειρώσει όλες τις πατριωτικές δυνάμεις.

Το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη συσπειρώθηκε μαζί μας για να αγωνιστούμε για για μία καλύτερη Ευρώπη για μία Ευρώπη των Εθνών που θα βοηθήσει πάρα πολύ την πατρίδα μας με πολλές συμμαχίες γιατί υπάρχουν περισσότερα πράγματα που μας ενώνουν εμάς τους πατριώτες παρά από εκείνα που μας χωρίζουν. 

Πρώτα η Ελλάδα!

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής

Φουντουκίδης Βασίλης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *