ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Η Ελένη Λαφαζάνη υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Δ.Ε. Αλεξάνδρειας

Η Ελένη Λαφαζάνη υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Δ.Ε. Αλεξάνδρειας

Με τον συνδυασμό «Δύναμη Ανατροπής – Νέα Σελίδα» του Μιχάλη Χαλκίδη είναι υποψήφια στη Δ.Ε. Αλεξάνδρειας η Ελένη Λαφαζάνη.

Η ίδια μιλώντας στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς μας είπε λίγα λόγια για τον εαυτό της και για τις εκλογές:

Είμαι η Ελένη Λαφαζάνη, γεννήθηκα και ζω στην Αλεξάνδρεια.

Είμαι παντρεμένη με τον Γρηγόρη Καπετάνο, ιδιοκτήτη του εξειδικευμένου παντοπωλείου «Και στην κορφή κανέλα…!!!» της πόλης μας και έχουμε τρία παιδιά. Τον Δημήτρη φοιτητή της Πολιτικής Επιστήμης, την Αλίκη μαθήτρια της A’ Λυκείου και τον Αλέξη  μαθητή της B’ Δημοτικού. 

Εργάζομαι στον Ο.Α.Ε.Δ. Αλεξάνδρειας με την ιδιότητα του Συμβούλου εργοδοτών κι ανέργων, μία Υπηρεσία στην οποία καθημερινά συναντώ μερικά από τα πιο ακανθώδη προβλήματα της Σύγχρονης Ελλάδας όπως ανεργία, φτώχεια, ανέχεια κ.α.

Πιστεύω πως με την υλοποίηση των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και την απορρόφηση κονδυλίων, θα φέρουμε χρήματα στην πόλη μας, θα κάνουμε έργα υποδομής και αυτομάτως θα ανοίξουμε νέες θέσεις εργασίας για τους δημότες μας, ανατρέποντας τη σημερινή στάσιμη πορεία του τόπου μας. 

Όραμά μου σε αυτή την πόλη που γεννήθηκα και ζω είναι εκτός από έργα υποδομής να ξαναδώ το χαμόγελο στα πρόσωπα των συνδημοτών μου. Αυτό το όραμα, ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να το κάνει πραγματικότητα, είναι ο αρχηγός του συνδυασμού μας «Δύναμη Ανατροπής Νέα Σελίδα» Μιχάλης Χαλκίδης, ο Δήμαρχος των έργων.

Σας εμπιστεύομαι ακράδαντα με την ψήφο και την κρίση σας , διότι εσείς θα αποφασίσετε για ένα μέλλον διαφορετικό, ένα μέλλον δικό σας.

Με εκτίμηση

Υποψήφια Δημοτικής Σύμβουλος Δ.Ε. Αλεξάνδρειας

Ελένη Λαφαζάνη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *