ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Ο Κώστας Μπόκαρης δυναμικά στο πλευρό του Παναγιώτη Γκυρίνη

Ο Κώστας Μπόκαρης δυναμικά στο πλευρό του Παναγιώτη Γκυρίνη

Ο Κωνσταντίνος Μπόκαρης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Δ. Ε. Αντιγονιδών με την «Ώρα Ευθύνης» του Παναγιώτη Γκυρίνη.

Όπως αναφέρει ο ίδιος:

Σήμερα, σε μια εποχή που η Ελλάδα δοκιμάζεται, απαιτούνται όσο ποτέ άλλοτε συμπεριφορές και υπεύθυνες ενέργειες από όλους μας. Από κάθε θέση έχουμε την υποχρέωση όλοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να βελτιώσουμε το μέλλον του τόπου μας. Έχουμε το χρέος να το πράξουμε απέναντι στη νέα γενιά, στα παιδιά μας που με απίστευτες δυσκολίες προσπαθούν να διατηρήσουν το όραμα και την ελπίδα τους.

Με τη σκέψη ότι κι εγώ από τη δική μου πλευρά οφείλω να προσφέρω ο,τι μπορώ, για να δώσει ο δήμος μας στους πολίτες του την ευκαιρία να αποκτήσουν μια καλύτερη προοπτική βελτιώνοντας την καθημερινότητά τους, αποφάσισα να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Αντιγονιδών στον συνδυασμό “Ώρα Ευθύνης” του υποψηφίου Δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη.

Νέοι άνθρωποι νέες υποψηφιότητες, με εργασία και επιχειρήσεις.

Η ενασχόληση με τα κοινά σημαίνει ότι δε νοιάζεσαι μόνο για τον εαυτό σου. Η Αυτοδιοίκηση δεν είναι επάγγελμα, αλλά τόπος προσφοράς.

Με εκτίμηση 

Κωνσταντίνος Μπόκαρης

Ο Μπόκαρης Κωνσταντίνος υποψήφιος με την «Ώρα Ευθύνης» και τον Παναγιώτη Γκυρίνη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *