ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΣ posted by

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΣ: Δικαίωση για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΣ: Δικαίωση για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών

Τα έγραφα εδώ και καιρό.

Ότι ο Κώστας Ναλμπάντης και ο Παναγιώτης Γκυρίνης θα είναι οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι που θα κόψουν το νήμα της κούρσας της πρώτης Κυριακής των δημοτικών εκλογών της Αλεξάνδρειας και θα προκριθούν για τον δεύτερο γύρο.

Τα έγραφα εδώ και καιρό, τα σχετικά με τις δημοτικές εκλογές της Αλεξάνδρειας, ζητώντας μάλιστα να τα κρατήσετε και σαν αρχείο ώστε να τα φέρουμε σήμερα εδώ και να τα κάνουμε μια αντιπαραβολή ώστε να δούμε “πού” έπεσα “μέσα” και “πού” έπεσα “έξω”. Τα ξαναδιάβασα όλα, όπως μπορείτε να τα ξαναδιαβάσετε κι εσείς, για να διαπιστώσετε ότι έπεσα “μέσα” σε όλα.

Έπεσα μέσα και στο 99% των όσων είχα προβλέψει και για την υπόλοιπη Ημαθία όμως δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι οι δημοτικές εκλογές της Αλεξάνδρειας διότι επάνω σε αυτές και σε όσα έγραφα και υποστήριζα, με λοιδορήσατε, με κακολογήσατε, με είπατε “νυχτωμένο” και άλλα παρόμοια.

Αναρωτιέμαι εάν κάποιος από όλους αυτούς έχει το σθένος να ανακαλέσει και να παραδεχθεί ότι αυτός έκανε λάθος και όχι εγώ. Προφανώς και δεν περιμένω “εύσημα” από κανένα διότι δεν έκανα τίποτα παραπάνω από το να είμαι συνεπής στα όσα σας υποσχέθηκα όταν ξεκίνησα τη στήλη. Ότι θα είμαι όταν έχω στοιχεία, αποκαλυπτικός, κυρίως ρεαλιστής, χωρίς να διστάσω να περιγράφω τα πράγματα με το όνομά τους. Κι αυτό έκανα ακριβώς και στο θέμα των δημοτικών εκλογών.

Έγραφα, περιέγραφα και παρουσίαζα αυτό που έλεγε και υποστήριζε η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου του δήμου Αλεξάνδρειας. Εγώ τους άκουγα και μετέφερα το κλίμα στη στήλη μου, χωρίς να επιχειρώ παραπλανήσεις με ψεύτικες εικόνες και “περιγραφές” που δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα.

Άλλοι ήταν αυτοί που σας παραπλανούσαν και σας μετέφεραν ανύπαρκτες καταστάσεις. Που σας έλεγαν ψέματα για τη δυναμική κάποιων υποψηφίων. Άλλοι είναι αυτοί που τελικά πνίγηκαν μέσα στην ίδια την αλαζονεία τους.

Εγώ ποτές δεν επιχείρησα να σας παραπλανήσω και τα γραπτά μου αποτελούν την πλέον αξιόπιστη απόδειξη. Όλα “βγήκαν” όπως τα έγραφα κι αυτό ισχύει για το σύνολο της αρθρογραφίας του alexandreia-gidas.gr και του zoomerang.gr κάτι που ήδη θα έχετε διαπιστώσει εκ του αποτελέσματος.

Έσπευσαν μάλιστα κάποιοι να κάνουν το λάθος και να ρίξουν τις ευθύνες της αποτυχίας τους, στην ενημέρωση που κάναμε στον κόσμο και στη θέση που είχαμε κόντρα στα “λανθασμένα” που προσπαθούσαν να αναμεταδώσουν. Και καθώς τους ξέφυγε ότι εμείς “φταίμε” κυρίως που δεν πέρασαν στον κόσμο οι απόψεις τους, επειδή δεν δημοσιεύαμε τις fake “περιγραφές” που μας κοινοποιούσαν, μόνοι τους μας κατέταξαν σε βασικούς διαμορφωτές της κοινής γνώμης, ρόλο που ουδέποτε επιδιώξαμε να προβάλουμε με τεχνητά μέσα παρά μόνο μέσω της αξιοπιστίας των όσων μεταδίδουμε, προβάλουμε ή καταθέτουμε ως άποψη. Αυτό το ξέρουν καλά όλοι. Και αυτοί που μας εμπιστεύονται και αυτοί που δεν έχουν την εμπιστοσύνη μας. Αυτό για να τελειώνουμε.

Όσο για το “τι” μέλει γενέσθαι στις δημοτικές εκλογές της Β’ Κυριακής, δεν νομίζω ότι χρειάζεστε κανέναν “Αλεξανδρινό” για να σας το προσδιορίσει ή για να σας το περιγράψει. Κυριακή κοντή γιορτή!

Άντε να τελειώνουμε και με τις δημοτικές εκλογές ώστε να βρούμε χρόνο να ασχοληθούμε και με τις εθνικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 7 Ιουλίου. Εκεί όπου τα ψηφοδέλτια είναι έτοιμα και αναμένεται να ανακοινωθούν μετά την Κυριακή των δημοτικών εκλογών, όχι επειδή είναι ακόμη στο κόψε- ράψε αλλά επειδή δεν θέλουν τα κομματικά επιτελεία, να ρισκάρουν απώλειες στις δημοτικές εκλογές από κομμένους και απογοητευμένους που ήθελαν να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια. Αυτό ισχύει κυρίως για τη Νέα Δημοκρατία όπου σύμφωνα με τα όσα σας έχει προϊδεάσει εδώ και μερικές ημέρες το zoomerang.gr αναμένεται μάλλον μια σημαντική αλλαγή σε σχέση με την εκπροσώπηση της Νάουσας στο ψηφοδέλτιο της Ημαθίας (με τους Απόστολο Βεσυρόπουλο, Λάζαρο Τσαβδαρίδη και Τάσο Μπαρτζώκα να είναι τρία από τα πρόσωπα που έχουν “κλειδώσει” σίγουρα τη συμμετοχή τους).

Εντυπωσιακές συμμετοχές προσώπων αναμένονται στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ. Το ενδεχόμενο να εκλέξει έδρα στην Ημαθία (σενάριο που δείχνει πολύ πιθανό με αποτελέσματα σαν των ευρωεκλογών) έχει ξεσηκώσει το ενδιαφέρον για συμμετοχή, γνωστών στελεχών του ΠΑΣΟΚ Βέροιας και αυτό ενισχύει την άποψη ότι γνωστά στελέχη αλλάζουν γνώμη περί “αποχής” και αποφασίζουν πλέον να συμμετέχουν ως υποψήφιοι. Στο πλαίσιο αυτό δεν αποκλείεται να έχουμε συμμετοχή μιας ιδιαίτερα αξιόλογης γυναικείας παρουσίας από τον χώρο της Βεροιώτικης κεντροαριστεράς για την οποία είχαμε κάνει αναφορές και σε προηγούμενα δημοσιεύματά μας.

Θα τα πούμε όμως αυτά και σε επόμενο σχόλιο. Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά και να κρατάτε αρχείο για όσα δημοσιεύω.

Αλεξανδρινός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *