ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Η επανεκλογή του Κώστα Βοργιαζίδη στη Βέροια και το Game of Thrones που μόλις άρχισε…

Η επανεκλογή του Κώστα Βοργιαζίδη στη Βέροια και το Game of Thrones που μόλις άρχισε…

Ο Κώστας Βοργιαζίδης επανεκλέχθηκε δήμαρχος Βέροιας με ποσοστό 59,35% κερδίζοντας στις εκλογές της Β’ Κυριακής την αντίπαλό του, Γεωργία Μπατσαρά που συγκέντρωσε ποσοστό 40,65%. Αποτέλεσμα που ήταν αναμενόμενο.

Πολιτικά και με βάση τις «ετικέτες», πρόκειται για αποτέλεσμα που δίνει το δικαίωμα στο ΚΙΝΑΛ Βέροιας να μιλήσει για «εκλογική νίκη» καθώς παρά το ότι δεν είχε δώσει επίσημη στήριξη στον Κώστα Βοργιαζίδη, είχε «σταθεί» σύσσωμο στο πλευρό του. Υπό αυτό το πρίσμα το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών του δήμου Βέροιας αποτελεί πολιτική ήττα για την επίσημη Νέα Δημοκρατία που είχε πέσει με τα «μούτρα» για να υποστηρίξει τη Γεωργία Μπατσαρά όμως αποδείχθηκε ότι δεν εκτίμησε όπως θα έπρεπε την υπόθεση του δήμου Βέροιας.

Όλα αυτά όμως αλλάζουν σε ένα μήνα, αφού στις ερχόμενες εθνικές εκλογές, ο δήμος Βέροιας αναμένεται ότι θα ζήσει στιγμές γαλάζιας πανδαισίας καθώς όλα δείχνουν ότι η Νέα Δημοκρατία οδεύει σε εκλογική νίκη αυτοδυναμίας, με διαφορά από το δεύτερο κόμμα που πιθανότατα θα αγγίξει διψήφιο ποσοστό, οπότε θα γελάσουν όλοι οι σημερινοί πικραμένοι.

Πέρα από αυτά, από την προηγούμενη Κυριακή κιόλας , στη Νέα Δημοκρατία Βέροιας «άνοιξε» για πολλούς η ατζέντα του επόμενου υποψήφιου που θα υποστηριχτεί από το κόμμα στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Το γαλάζιο Game of Thrones για τον δήμο Βέροιας, τώρα αρχίζει. Για το πρόσωπο που θα διαδεχθεί τη Γεωργία Μπατσαρά.

Το πρασινο-κόκκινο θα ξεκινήσει σε μερικά χρόνια. Ο Ανδρέας Βλαζάκης είναι ο μόνος δήμαρχος της κεντροαριστεράς που εκλέχθηκε δήμαρχος Βέροιας για τρεις συνεχόμενες θητείες (1982, 1986, 1990) και ο Κώστας Βοργιαζίδης αποδεικνύεται τελικά ένας πετυχημένος δήμαρχος (έτσι τουλάχιστον λέει ο κόσμος), Βλαζάκης όμως δεν είναι…

Θα έχει ενδιαφέρον η όλη υπόθεση, ζωή να΄χουμε.

Σε κάθε περίπτωση καλή επιτυχία Δήμαρχε Βέροιας.

Ο Κ. Βοργιαζίδης νίκησε πάλι. Το Game of Thrones για τον δήμο Βέροιας μόλις άρχισε…

ΥΓ:

Το γράφημα που αναδημοσιεύουμε με το τελικό αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στον δήμο Βέροιας δόθηκε στη δημοσιότητα από τον νικητή συνδυασμό του Κώστα Βοργιαζίδη

Πηγή: Zoomerang.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *