ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Ο Νίκος Μπρουσκέλης της Ημαθίας

Ο Νίκος Μπρουσκέλης της Ημαθίας

Με συνέπεια και με συνεχή παρουσία, ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νίκος Μπρουσκέλης συμμετείχε την περασμένη Κυριακή στη μάχη του Κινήματος για τις ευρωεκλογές και την αυτοδιοίκηση (δημοτικές και περιφερειακές εκλογές). Το ίδιο κάνει και τώρα ενόψει των εκλογών της δεύτερης Κυριακής (δημοτικές εκλογές) ενώ παράλληλα ετοιμάζεται για τη μητέρα των μαχών, στον επόμενο μήνα (εθνικές εκλογές 7ης Ιουλίου) όπου θα συμμετέχει με το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στην Ημαθία.

Μια μάχη στη διάρκεια της οποίας ο Νίκος Μπρουσκέλης αναμένεται να γνωρίσει την ευρεία υποστήριξη στελεχών και ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ από όλη την Ημαθία, καθώς ο αγώνας και η παρουσία του, στο Κίνημα, του δίνουν ένα μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα. Και κυρίως διότι ο Νίκος Μπρουσκέλης έπαψε πλέον να είναι μόνο του Ρουμλουκιού απ΄όπου προέρχεται και η εκλογική βάση του. Τώρα πλέον είναι ο Νίκος Μπρουσκέλης της Ημαθίας.

ΥΓ: Στη φωτογραφία, ο Νίκος Μπρουσκέλης, σε εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ για τις περιφερειακές εκλογές και την υποστήριξη του υποψηφίου περιφερειάρχη  Χρήστου Παπαστεργίου, μαζί με έναν εκπρόσωπο της νέας γενιάς στελεχών του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας, τον Στέλιο Μηλιόπουλο και τον Ιορδάνη Ελευθεράκη, ιστορικό στέλεχος του Κινήματος και πρώην Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ημαθίας (σε χρόνια όπου η Πολιτική και οι Πολιτικοί γράφονταν -σε όλα τα επίπεδα- με «Π» κεφαλαίο).

Πηγή: Zoomerang.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *