ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το βιβλίο που προτείνει η POWER BOOK GIRL για αυτήν την εβδομάδα!

Το βιβλίο που προτείνει η POWER BOOK GIRL για αυτήν την εβδομάδα!

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ

Εκδόσεις: Πατάκη

Συγγραφέας: Μάκης Τσίτας

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

Όλοι οι μπαμπάδες είναι καλοί. Για το κάθε παιδί όμως ο δικός του μπαμπάς είναι ο καλύτερος. Έτσι και της ηρωίδας μας. Παίζουν μαζί, γελάνε λέγοντας ιστορίες, φτιάχνουν κάστρα στην άμμο αλλά ακόμη και όταν εκείνος χρειαστεί να μαλώσει με ένα αληθινό και ουσιαστικό συγνώμη όλα γίνονται όπως πριν. Άραγε τον δικό σου μπαμπά τι τον κάνει να είναι ο καλύτερος;

Ένα βιβλίο που αγκαλιάζει με τον πιο όμορφο τρόπο την οικογένεια και ιδιαίτερα τους σπουδαίους μπαμπάδες. Με χιούμορ, ελάχιστο αλλά κατάλληλο κείμενο και εξαιρετική εικονογράφηση βοηθούν τους μικρούς αναγνώστες να έρθουν πιο κοντά με τον μπαμπά. Οι γονείς είναι το στήριγμα των παιδιών γι’ αυτό παιδιά ακόμη και όταν σας μαλώνουν να ξέρετε σας νοιάζονται πολύ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *