ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ posted by

Οι Γαμπροί της Ευτυχίας με τον Γιάννη Μπέζο έρχονται στο Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας

Οι Γαμπροί της Ευτυχίας με τον Γιάννη Μπέζο έρχονται στο Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας

Την Πέμπτη 11 Ιουλίου θα παρουσιαστεί στο Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας η θεατρική παράσταση «Οι Γαμπροί της Ευτυχίας» στα πλαίσια των εκδηλώσεων του δήμου Αλεξάνδρειας για το καλοκαίρι του 2019 σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μπέζου.  

Οι πρώτοι μεταπολεμικοί συγγραφείς της ελληνικής κωμωδίας ήταν όλοι «παιδιά του πολέμου». Αγαπούσαν με πάθος τη ζωή. Το θέατρο ήρθε και ακούμπησε αργότερα σαν μεγάλη παρηγοριά.

Το έργο τους μας ακολουθεί μέχρι σήμερα, σε πείσμα της εποχής μας που ντρέπεται για το παρελθόν της, γιατί πολύ απλά, δεν το γνωρίζει.

Η ελληνική φαρσοκωμωδία δοξάστηκε και θα μας αποκαλύπτει πάντα ένα κομμάτι του εαυτού μας που παραφυλάει κρυφογελώντας για να τρομάξει την περιβόητη στις μέρες μας «σοβαρότητά» μας.

Οι Γαμπροί της Ευτυχίας είναι λοιπόν ένα στοίχημα κοινού ρυθμού ηθοποιών και θεατών. Το μεγάλο και πηγαίο γέλιο είναι ο στόχος. Η προϋπόθεση είναι η  χαρά των ανθρώπων της σκηνής.

Συγγραφέας:Νίκος Τσιφόρος, Πολύβιος Βασιλειάδης

Σκηνοθεσία:Γιάννης Μπέζος

Σκηνικά:Μαίρη Τσαγκάρη

Κοστούμια:Νικόλ Παναγιώτου

Μουσική:Φοίβος Δεληβοριάς

Φωτισμοί:Χρήστος Τζιόγκας

Χορογραφία:Σοφία Καλπενίδου

Παίζουν: Γιάννης Μπέζος, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Γιάννης Στόλλας, Γιάννα Παπαγεωργίου, Ντένια Στασινοπούλου, Παναγιώτης Κατσώλης, Κωνσταντίνα Νταντάμη, Θανάσης Ισιδώρου

2 Σχόλια

  • Πέμπτη ημέρα εργάσιμη η επόμενη πόσος κόσμος θα μπορέσει να πάει…

  • αμα δεν μπορεις να μην πας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up