ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 17 Ιουνίου από την Αλίντα Κανάκη

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 17 Ιουνίου από την Αλίντα Κανάκη

Πανσέληνος στις 25ο 53΄ του Τοξότη. Με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Τοξότη είμαστε σε αναζήτηση κάτι νέου και συναρπαστικού! Για να αισθανθούμε ζωντανοί και ασφαλείς, ίσως θα βιώσουμε την παρόρμηση και τη βαθιά ανάγκη να αποκτήσουμε μια αποστολή, που θα δίνει νόημα στη ζωή μας.

Οι φιλοσοφικές αναζητήσεις έρχονται στην επιφάνεια, ενώ η αισιόδοξη οπτική στην καθημερινότητα κάνει τη ζωή μας πιο ευχάριστη και ανάλαφρη. Έχουμε την πεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλά, όσο δύσκολα και αν φαίνονται τα πράγματα. Θετικά επηρεάζονται: Διδύμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς.

ΚΡΙΟΣ

Ίσως και εσύ να ανήκεις σε αυτές που είναι λίγο-πολύ στον κόσμο τους σήμερα, και ως εκ τούτου θα είσαι χαλαρή με την επιρροή της Πανσελήνου στον Τοξότη. Αν πάλι δεν είσαι από τις τυχερές, θα παλεύεις να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες. Το βραδάκι ευνοούνται έξοδοι με αγαπημένα πρόσωπα, μην το παρακάνεις όμως με τις κραιπάλες..Και αύριο μέρα είναι…

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα θα σε δοκιμάσει αναφορικά με την ελευθερία κινήσεων και έκφρασης, φέρνοντας στα πόδια σου προκλήσεις! Ίσως αισθανθείς ανίσχυρη και ασήμαντη, είναι όμως κάτι συγκυριακό. Με την υπομονή, την επιμονή και το πείσμα σου θα καταφέρεις να φέρεις τις καταστάσεις στα μέτρα σου και να πάρεις την εκδίκησή σου…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τρώγεσαι με τα ρούχα σου σήμερα και υπάρχει έντονα ο κίνδυνος να έρθεις σε αντιπαράθεση με ένα φιλικό σου πρόσωπο με τη θέση του Άρη στο ωροσκόπιό σου. Σου είναι δύσκολο να εστιάσεις την προσοχή σου σε ένα πράγμα κάθε φορά σήμερα. Το μυαλό σου τρέχει στην καινούρια σου ερωτική κατάκτηση, θα πρέπει όμως να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η οικονομική σου ασφάλεια και η ανάγκη σου για άνεση οικονομική γίνεται με τον καιρό όλο και πιο έντονη. Ίσως όμως να έχεις χάσει πρόσφατα μια σημαντική ευκαιρία που θα μπορούσε να σου τα προσφέρει όλα αυτά. Στα συναισθηματικά σου, ο χρόνος γυρίζει στο παρελθόν και κάτι σε στοιχειώνει σήμερα. Ένας λογαριασμός στη ζωή σου δεν έχει κλείσει και ίσως έφτασε η ώρα να το αντιμετωπίσεις.

ΛΕΩΝ

Ίσως να υπάρξει ένας διαπληκτισμός με συνάδελφο στον εργασιακό σoυ χώρο σήμερα λόγω διαφοράς αντιλήψεων. Φρόντισε να διαχειριστείς τις καταστάσεις διπλωματικά…με την αντίθεση του Άρη και την επιρροή της Πανσελήνου να δυναμιτίζει τη μέρα. Η μέρα προσφέρεται ωστόσο για αγορές, ακόμη και να αποκτήσεις κάποιο ακριβό αντικείμενο που έχες βάλει στο μάτι εδώ και αρκετό καιρό. Αρκεί βέβαια να το σηκώνει το πορτοφόλι σου…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μια πολύ δυναμική και δημιουργική μέρα που ευνοεί κυρίως σε ό,τι έχει σχέση με ένα επαγγελματικό ταξίδι, ασχολείσαι με τον αθλητισμό ή κάνεις δουλειές που απαιτούν σωματική δύναμη. Η επικοινωνία σου είναι τονισμένη, η ανταγωνιστική σου φύση επίσης και η ανάγκη σου για επιτυχία είναι έκδηλη!

ΖΥΓΟΣ

Η εργασιακή σου μέρα θα είναι αφόρητα βαρετή και ρουτινιάρικη, οι ερωτικές σου υποθέσεις όμως, για σένα που είσαι single, κινούνται μα την ταχύτητα του φωτός σήμερα! Όσο για σένα που είσαι δεσμευμένη με την Πανσέληνο σήμερα στον Τοξότη θα απολαύσεις τη σπιτική ατμόσφαιρα και θα χαλαρώσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μόνο που προς το βράδυ θα έχεις μπουκώσει από την τόση ευτυχία και θα θέλεις να ξεδώσεις…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η καλή επικοινωνία σου με τους συναδέλφους ή συνεργάτες θα σε βοηθήσει να έχεις μια ήρεμη και αποδοτική μέρα με την Αφροδίτη από τους Διδύμους στον 8ο οίκο. Η μέρα ωστόσο μπορεί να αποδειχτεί λίγο περιπετειώδης ιδίως αν είσαι γιατρός, εκπαιδευτικός ή αθλητής! Προσοχή λοιπόν… Κατά τα άλλα, μην αναμειγνύεις δουλειές με προσωπική ζωή για να αποφύγεις δύσκολες ή αμήχανες καταστάσεις στο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χρειάζεται μέθοδος και προγραμματισμός, εάν έχεις να διεκπεραιώσεις υποθέσεις που άπτονται σε τομείς εργασίας που έχουν σχέση με σύνταξη εγγράφων, λογιστικών καταστάσεων ή επεξεργασία δεδομένων. Κάποια εμπόδια θα παρουσιαστούν σήμερα στη εκτέλεση του έργου σου, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, που θα έχουν τη ρίζα τους όμως σε δικές σου παραλείψεις, ανεπάρκειες ή κακή οργάνωση…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα βρεθείς προ απροόπτου σήμερα και θα αισθανθείς στριμωγμένη σε μια γωνιά με το πιστόλι στον κρόταφο. Είναι σημαντικό να μην χάσεις την ψυχραιμία σου… Κάποιες ατυχείς αποφάσεις ή ενέργειες του παρελθόντος θα στοιχειώσουν τη μέρα σου και είναι η χρονική στιγμή που θα πρέπει να δώσεις οριστική λύση σε ένα ζήτημα για να κλείσει ένας παλιός κύκλος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σχέση σου μοιάζει λίγο με το τρενάκι του τρόμου -πότε στα πάνω του, πότε στα κάτω του με τον Ήλιο από τους Διδύμους στον 5ο οίκο. Σήμερα είναι μια μέρα που επικρατεί ψυχρή ατμόσφαιρα και σχετική αδιαφορία… Στον επαγγελματικό τομέα, μην σπαταλάς τις δυνάμεις σου σε μη αποδοτικές ή μη παραγωγικές κινήσεις, γιατί στο τέλος θα κουραστείς και θα απογοητευτείς.

ΙΧΘΕΙΣ

Η σημερινή μέρα ενέχει πολλούς κινδύνους που αφορούν επενδύσεις που έκανες χωρίς σκέψη ή με υψηλό ρίσκο με την Πανσέληνο και τη θέση του Ποσειδώνα στο ωροσκόπιό σου! Με ψυχραιμία δες τι μπορείς να περισώσεις. Συμβουλεύσου ειδικούς του χώρου, άτομα που εμπιστεύεσαι τη γνώμη αλλά και τις γνώσεις τους και κινήσου με προσοχή!

Αλίντα Κανάκη

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *