ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Αντωνίου για την υποψηφιότητά του: «Δίνουμε σκληρή μάχη στις εκλογές για λογαριασμό όλης της προοδευτικής παράταξης»

Αντωνίου για την υποψηφιότητά του: «Δίνουμε σκληρή μάχη στις εκλογές για λογαριασμό όλης της προοδευτικής παράταξης»

Ο ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς εκλογές δίνει μια σκληρή μάχη, για λογαριασμό όλης της προοδευτικής παράταξης απέναντι στη σκληρή, ανάλγητη, κοινωνικά ακραία, νεοφιλελεύθερη δεξιά του Κ.Μητσοτάκη”.

Αυτό αναφέρει στο μήνυμα που κάνει προς τον κόσμο, σε σχέση με τη νέα υποψηφιότητά του, ο μέχρι πρόσφατα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, Χρήστος Αντωνίου.

“Τη μάχη αυτή θα την δώσουμε όλοι μαζί, μέλη, φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ και δημοκρατικοί πολίτες του ευρύτερου προοδευτικού χώρου, με συλλογικότητα και ευθύνη απέναντι στην ιστορία” προσθέτει ο Ρουμλουκιώτης πολιτικός, ο οποίος ευχαριστεί την Κεντρική Επιτροπή και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για την εκ νέου επιλογή του ως υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας.

Zoomerang.gr

11 Comments

  • Οι ρουμλουκιωτες είναι Μακεδόνες, και ο κύριος Αντωνίου δεν είναι ούτε ρουμλουκιωτης ούτε Μακεδόνας….. Πουλημένος είναι και προδότης…

  • Ήδη δώσατε μία πολύ σκληρή μάχη κάνοντας τό όχι ναι φέρνοντας ένα 3ο μνημόνιο τό σκληρότερο καταστρέψατε τήν μεσαία τάξη, υπογράψατε μία συμφωνία πού βασίζεται σε σαθρά θεμέλια καί τέλος κυβερνήσετε με τήν ακροδεξιά. Τί ακριβώς μάχη δίνεται τώρα? Τήν συνέχιση της μασας, αυτή είναι ή σκληρή μάχη πού θέλετε να δώσετε τώρα. Ούτε νά χάνετε δέν ξέρετε.

  • εαν ξαναδεις βουλη εμενα παρε μου τηλ

  • Πες μου το λιθαράκι που έβαλες στην Αλεξάνδρεια αυτά τα 4 χρόνια που εισαι βουλευτής; Ανύπαρκτε

  • Να εχεις να θυμασαι !!!!

  • Πάνε στα Σκόπια και κλείσε και την πόρτα…. Δεν υπάρχει ντροπή καθόλου…

  • ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΒΟΥΛΗ

  • Ειστε ανθρωπακια ολοι το μονο που ξερετε να κανετε ειναι να κραζετε φατε αλλα 200 χρονια δεξια να σας ρουφηξουν μεχρι τελευταια ρανιδος, αλλα ναι ξεχασα σας πειραξε το μακεδονικο που ηταν μια συμφωνια υφεσης για την χωρα και δν σας πειραξε που δν εχετε να φορεσετε βρακι,200 χωρες στο πλανητη αναγνωρισαν τα σκοπια ως μακεδονια(προσυμφωνημενα με βιντεο ντοκουμεντο επι μητσοτακη) και σας πειραξε απλα το βορεια μακεδονια που σαν γεωγραφικος προσδιορισμος ανηκουν στη μακεδονια χωρις αυτο να λεει οτι ανηκουν και ιστορικα ξυπνηστε δν λεω οτι η τωρινη κυβερνηση ειναι το καλυτερο παραδειγμα αλλα ειδα 5-10 πραματα να καλυτερευουν
    Υ.γ Σε 4 χρονια ξεχασατε τα παντα περιμενατε τον τσιπρα να παρει το μαγικο ραβδι και να σας εκτοξευσει ξανα τους μισθους μαμουθ για μια δουλεια οπως κλητηρας στο δημοσιο μιλαμε για προβατα τελικα….
    Υγ2 Καληνυχτα Ελλαδα

    • Και επειδή 140 και όχι 200 (ψεύτη!) χώρες έλεγαν μπροστά στους αρκουδιαραίους ότι είναι Μακεδονία (γιατί παρουσία μας ΔΕΝ τολμούσαν), έπρεπε να υπογράψει την προδοσία και η Ελλάς, ΡΕ;

  • Βγήκαν τα φασισταριά με περίσσια έπαρση βλέπω. Χμ!

  • Αντωνίου, το ψάρι που έτρωγες στις Πρέσπες όταν ξεπουλούσατε την Μακεδονία δεν σου έκατσε στον λαιμό, αλλά θά σου κάτσει στην κάλπη, θα το δεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *